Εκπαίδευση

Το IFAAcademy καλύτερη ελληνική startup 2017

Tο IFAacademy κέρδισε την πρώτη θέση ως η καλύτερη startup στην κατηγορία EDTECH (Educational Technology) στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας – ΙΝΑΝΕΠ.

Ο διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού EUROPE STARTUP AWARDS και το IFAAcademy θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, για την καλύτερη startup στην ίδια κατηγορία, στις Βρυξέλλες στο ευρωκοινοβούλιο.

Επίσης, το IFAAcademy έχει περάσει στην ημιτελική φάση των 24 καλύτερων startups του διαγωνισμού του MIT Enterprize Forum Greece που διεξάγεται παγκοσμίως από το πανεπιστήμιο MIT. Το IFAacademy θα διαγωνιστεί για την τελική φάση των 10 από τους οποίους θα προκύψει η νικητήρια πρώτη τριάδα.

Με αφορμή τις διακρίσεις αυτές ο επικεφαλής του IFAAcademy, κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, δήλωσε:

«Στην ομάδα του IFAAcademy είμαστε  διπλά χαρούμενοι. Αφενός, για τις διακρίσεις μας αυτές αλλά και για το γεγονός ότι διαδίδεται η ιδέα της ασφάλισης σε όλο και μεγαλύτερους κύκλους της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας. Το όραμα μας για ένα νέο επιστήμονα ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που θα αξιοποιεί στο έπακρο την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία και θα γίνει ο αρχιτέκτονας μια βιώσιμης κοινωνίας  διαδίδοντας την ιδέα, ότι η ασφάλιση είναι “η πιο έξυπνη χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας” υλοποιείται με σταθερά και δυναμικά βήματα και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας