Το γραφείο παραγωγής του κ. Γ. Αναστασίου επενδύει στη ζωή

1234
Giorgos Anastasiou hmerida

Ημερίδα επιστημονικού ενδιαφέροντος, με τίτλο «Διαφοροποιήσου στην κρίση… επένδυσε στη ζωή», διοργάνωσε το Γραφείο Παραγωγής του κ. Γιώργου Αναστασίου της Επιθεώρησης Βασίλη Καραθάνου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή, κο Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, και την Διδάκτωρ Ψυχολογίας, κα Σοφία Χατζηνικολάου. Σημαντική παρουσία στην ημερίδα ήταν κι ο κος Λάζαρος Γιουρτσίδης, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η Ημερίδα έλαβε χώρα στις 24/09/2018 στον πολυχώρο ‘‘Ίωνος’’ στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη συμμετοχή κοινού, το οποίο αποχώρησε από την εκδήλωση περισσότερο σκεπτόμενο και προετοιμασμένο για τους καιρούς που διανύουμε.

Ο κος Γ. Αναστασίου και ο κος Δρένος, συντονιστής ομάδας του γραφείου παραγωγής της Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν τα καινοτόμα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής (συνταξιοδοτικά και υγείας) που δημιουργούν μια δικλείδα ασφαλείας για τους ασφαλισμένους και την οικογένειά τους, ενώ τόνισαν επίσης τις εναλλαγές στην επαγγελματική ζωή και η σπουδαιότητα του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου. «Η Εθνική Ασφαλιστική κι όλοι εμείς είμαστε ΕΔΩ για να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής!», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Τη σκυτάλη πήρε η κα Σοφία Χατζηνικολάου με τη δοτική και χαρισματική παρουσία της. Τόνισε τον ανθρωπιστικό παράγοντα στις καθημερινές εκφάνσεις της ζωής μας και τη σημασία του να αφουγκραζόμαστε ενεργά τον συνομιλητή μας και να σεβόμαστε τις ανάγκες του.

Στο τέλος, ο κ. Χ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στη ζωή που αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και στο πώς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να ελισσόμαστε για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να επιβιώσουμε στο ανασφαλές και χωρίς σταθερότητα περιβάλλον, στο οποίο ζούμε.

Προηγούμενο άρθροΗ αρχή του αποζημιωτικού χαρακτήρα στην Ασφάλιση Ζημιών
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Generali Hellas & dacadoo για την καλύτερη υγεία των ασφαλισμένων