Την Παρασκευή η εκπαιδευτική ημερίδα του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas

226

Lead your Team to Success” είναι ο τίτλος της Εκπαιδευτικής Ημερίδας που διοργανώνει ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas, στις 19/2/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Βασικός ομιλητής θα είναι o κ. Mark M. Rooney, διακεκριμένος εισηγητής της GAMA International. Η παρουσίασή του έχει θέμα  «43 Yearsin 43 Minutes (orMore  και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην ημερίδα θα παραστεί η κα Bonnie Godsman, CEO GAMA International, η οποία θα έχει σύντομη παρουσίαση με θέμα «Break through Leadership Change with GAMA» (διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε η κα Godsman στην «Α.Α».).

Θα προηγηθεί εισήγηση του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου, Πρόεδρου της GAMA HELLAS,  με θέμα «Meet the Future».

Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους Συντονιστές με μακροχρόνια συμμετοχή στα συνέδρια της GAMA.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Πιτόγλου Λίλιαν, με  θέμα «The Secret Within Your Team»
  • Θωμοπούλου Φώφη, με θέμα «Αποτελεσματικό Agency Management σε Εποχές Κρίσης: πως λειτουργούμε, πως αναπτυσσόμαστε».

Η κα Εβίτα Λαμπαδιάρη, ως μέλος της Επιτροπής GAMA Hellas, θα παρουσιάσει τα οφέλη της συμμετοχής στον κόσμο της GAMA με την εισήγησή της «Living GAMA Experience».

Την εκπαιδευτική Ημερίδα θα εμπλουτίσει η εισήγηση του κου Γιάννη Πολλάλη,  Καθηγητή Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Πολιτικής, με θέμα «Ηγεσία Κρίσης: Μην αφήσετε μία κρίση να πάει χαμένη!».

Η έναρξη της ημερίδας θα γίνει από τον πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη.

Στον χώρο της ημερίδας, σε ειδικό γραφείο, θα παρέχεται η δυνατότητα εγγραφής στην GAMA HELLAS.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών.

Μεγάλοι Χορηγοί στην εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Interamerican και NN, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης της Ημερίδας.

Την Ημερίδα στηρίζουν επίσης οι εταιρείες Εθνική, Eurolife Ltd και International Lifeως Χορηγοί.

Τέλος υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες ΑΤΕ Ασφαλιστική, AIG, Eurolife ERB Ασφαλιστική και MetLife, ενώ Print Sponsor η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Προηγούμενο άρθροΟι ασφαλιστές επενδύουν στην κλιματική αλλαγή
Επόμενο άρθροΑνάπτυξη μέσω εξωστρέφειας ο στόχος της DAS για το 2016