Εταιρείες

Την Εθνική Ασφαλιστική επέλεξε το Σωματείο Εργαζομένων του “ΙΑΣΩ”

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις το Σωματείο Εργαζομένων του “ΙΑΣΩ” επέλεξε την Εθνική Ασφαλιστική για την ιατροφαρμακευτική ασφάλιση των μελών του και προαιρετικά για τα μέλη των οικογενειών τους.

Για το Ομαδικό αυτό Συμβόλαιο εργάσθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, κ. Παναγιώτη Μαυροειδή, και ο Διευθυντής Ομάδας Πωλήσεων, κ. Χαράλαμπος Σκιαδαρέσης, που ανήκει στο δυναμικό του Γραφείου του κ. Δημήτρη Ντόκου της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου. Φυσικά, καθοριστική ήταν η συμβολή του κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όπως τονίζεται από την Επιθεώρηση Χρυσολόγου «η μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία του ΙΑΣΩ με την Εθνική Ασφαλιστική λειτούργησε επιβοηθητικά και στην επιτυχή ολοκλήρωση του νέου αυτού Ομαδικού συμβολαίου που αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος προς τους εργαζόμενους στο “ΙΑΣΩ” και μάλιστα στη συγκεκριμένη συγκυρία που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Σε μια εποχή που οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, κυρίως λόγω της απόσυρσης της Πολιτείας από το λεγόμενο «κοινωνικό κράτος» και οι παροχές συνεχώς υποβαθμίζονται, ενέργειες όπως αυτή του Σωματείου των Εργαζομένων στο “ΙΑΣΩ”, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστκή, την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, αναδεικνύουν υγιείς εναλλακτικές προτάσεις που σέβονται τους εργαζόμενους και παρέχουν αξιοπρεπή πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι εργάστηκαν προς την κατεύθυνση αυτή», σημειώνεται εν κατακλείδι.

Στη φωτ. από αριστερά, οι κ.κ. Δ. Ντόκος, Διευθυντής Γραφείου Παραγωγής της Επιθεώρησης Χρ. Χρυσολόγου, Π. Μαυροειδής, Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του «ΙΑΣΩ», Χ. Σκιαδαρέσης, unit manager.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας