Την 1η Ιουνίου το 7ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ

672

Το 7ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (7 Χ 7) φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τα Μέλη και τους Φίλους του ΣΕΣΑΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Iουνίου 2019, στο “Arena Soccer Club” (Μελισσίων & Κωστή Παλαμά. 151 26  Μαρούσι).

Με το σύνθημα «Ελάτε να αγωνιστούμε για ένα καλό σκοπό!», ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών εγκαινίασε το 2013 το Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μετά από έξι επιτυχημένες διοργανώσεις, ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. καλεί και φέτος τα Μέλη και τους Φίλους του στο έβδομο τουρνουά ποδοσφαίρου (7 Χ 7).

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019, δώδεκα (12) ποδοσφαιρικές ομάδες από την ασφαλιστική αγορά, θα αναμετρηθούν στο γήπεδο, διεκδικώντας τη νίκη για καλό σκοπό.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη για χάρη του φιλανθρωπικού φορέα που έχουν επιλέξει να ενισχύσουν με το χρηματικό έπαθλο που θα συγκεντρωθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης του τελικού.

Το έπαθλο θα ξεκινήσει από τα 1.500 € που θα προσφέρει ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. και θα αυξάνεται σταδιακά από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι που θα παραστούν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους ή να παρακολουθήσουν την ασφαλιστική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της χρονιάς, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια καταπληκτική ποδοσφαιρική εμπειρία, να διασκεδάσουν χειροκροτώντας όλους τους αγωνιζόμενους και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης.

Tην προσπάθεια αυτή υποστηρίζουν:

ΑΟΝ – Πλατινένιος Χορηγός

ERGO, EUROLIFE ERB  και MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί.

Την 1η Ιουνίου το 7ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ

Προηγούμενο άρθροΒιώσιμες επενδύσεις, κυβερνοεπιθέσεις και συντάξεις: Ποιος ο ρόλος των ασφαλιστών;
Επόμενο άρθροΔημιουργία ΕλλαδοΚυπριακής επιτροπής της GAMA Hellas