Τελευταία μέρα εγγραφών στο 3D Συνέδριο του IFAAcademy

2050

Τελευταία μέρα εγγραφών σήμερα για το 3D Συνέδριο που διοργανώνει το IFAAcademy και θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (18 και 19 Μαρτίου)

“Adapt & Fly – The Future is now” είναι ο τίτλος του συνεδρίου που διοργανώνει φέτος, για έκτη χρονιά, το IFAAcademy, αυτή τη φορά ψηφιακά λόγω Covid-19 και για πρώτη φορά σε μια μοναδική 3D πλατφόρμα που θα κάνει τους συμμετέχοντες να νιώθουν ότι βρίσκονται «μέσα» στον χώρο του συνεδρίου.

Οι ομιλητές θα είναι πάνω στην ψηφιακή σκηνή ως «ολογράμματα» και θα προσιδιάζει σε κανονικές συνθήκες ζωντανού συνεδρίου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Virtual Reality πάνελ με τους προέδρους 4 παγκοσμίων οργανισμών από την Αμερική: GAMA GLOBAL, LIFE HAPPENS, NAILBA και NAIFA! Αλλά και ραντεβού με πελάτη μέσα σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας! Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Η πρώτη μέρα, 18 Μαρτίου, θα είναι αφιερωμένη στο ελληνικό και κυπριακό κοινό, με εντυπωσιακές ομιλίες στην ελληνική γλώσσα, με αναμενόμενη συμμετοχή 2.500 ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. 

Link Ελληνικού συνεδρίου 18 Μαρτίου : https://ifaacademy.global/adapt-flygr

Τη δεύτερη μέρα, 19 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο του IFAAcademy στα αγγλικά με αναμενόμενη συμμετοχή άνω των 10.000 διαμεσολαβητών.

Link Global συνεδρίου 19 Μαρτίου : https://ifaacademy.global/adapt-fly/

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη!

15 Έλληνες ομιλητές και 20 διεθνείς ομιλητές, κορυφαίοι σύμβουλοι από 12 χώρες του κόσμου, θα μοιραστούν εξαιρετικές ιδέες και στρατηγικές για την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών για τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, τον Covid-19, τη χρήση τεχνολογίας , την προσέγγιση των νέων γενεών, των millennials και των zoomers, και πολλά άλλα!

Εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Μαρτίου!

To συνέδριο στηρίζουν οι:

  • Πλατινένιοι χορηγοί: CNP Cyprialife, HOWDEN MATRIX
  • Χρυσοί χορηγοί: ERGO, EUROLIFE FFH, AIG, MEGA BROKERS
  • Αργυροί χορηγοί: NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERASCO , ΑΠΟΛΛΩΝ, IONIOS NEW AGENCY, ΠΑΡΟΝ

Και σε συνεργασία και υπό την αιγίδα των: GAMA GLOBAL, LIFE HAPPENS, NAILBA, MONEY MASTER KIDS.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ Κυβέρνηση “νιώθει” τους σεισμούς και την ανάγκη ασφάλισης;
Επόμενο άρθροH NAK Katsiberis Insurance Brokers εξαγοράζει την Gkiolekas Insurance Solutions