Διαμεσολαβούντες

ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ: Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2023

Η ΟΑΣΕ, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ενημερώνει τα μέλη της για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για το 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ, για ακόμη μια χρονιά, υλοποιεί φέτος το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του.

Το Ταμείο συνεχίζει τη συνεργασία με την εταιρεία LTS – Lazaris Travel Services για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος έτους 2023, με την εξασφάλιση διαθέσιμων θέσεων σε τρεις (3) κατασκηνώσεις στην Ελλάδα.

Παρακάτω περιγράφονται οι όροι και ο τρόπος δήλωσης της συμμετοχής των παιδιών και οδηγίες στις οποίες παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

 1. Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι από 6 έως 16 ετών κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Δηλαδή μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και όσα δεν έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
 2. Η «Διαδικτυακή πύλη» (Web Portal) των κατασκηνώσεων, για να μπορέσετε να υποβάλετε τις αιτήσεις συμμετοχής για τα παιδιά σας, ανοίγει τη Πέμπτη 06/04/2023 και κλείνει την Τετάρτη 31/05/2023 στις 12:00μμ.
  Εφιστούμε την προσοχή σας ότι, προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα θα πρέπει προηγουμένως να έχετε εγγραφεί στο διαδικτυακό σύστημα του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ και να έχετε καταχωρήσει τα στοιχεία των παιδιών σας στο μενού «Εξαρτώμενα Μέλη» στην προσωπική σας καρτέλα.
  Για εγγραφή στο διαδικτυακό σύστημα του ΤΕΑΕΑΠΑΕ ακολουθείτε τον σύνδεσμο: www.teaeapae.gr και επιλέγετε «Είσοδος Για Ασφαλισμένους».
 3. Οι θέσεις θα καλυφθούν κατά σειρά προτεραιότητας συμμετοχής. Όσα παιδιά είναι υπεράριθμα μπαίνουν σε λίστα αναμονής και θα αναπληρώσουν κατά σειρά προτεραιότητας όσα παιδιά ακυρώσουν τη συμμετοχή τους για οποιοδήποτε λόγο πριν την κατασκηνωτική περίοδο. Συγχρόνως, θα έχουν προτεραιότητα για τυχόν νέες θέσεις που πρόκειται να ανοίξουν.
  Παρακαλούμε να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, στο συνημμένο έντυπο οδηγιών κράτησης θέσεων.

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι διαθέσιμες κατασκηνώσεις με τις αντίστοιχες κατασκηνωτικές περιόδους για τη φετινή χρονιά:

ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ: Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2023

Σημειώσεις:

 1. Τμήμα εξυπηρέτησης – τηλεφωνική υποστήριξη ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 17:00 στο τηλέφωνο:6994584490 και email: [email protected] (κ. Στάθης Λάζαρης).
 2. Για ερωτήσεις και πληροφορίες που αφορούν τους κατασκηνωτικούς χώρους παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με τις κατασκηνώσεις (βλ. παραπάνω πίνακα).

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας