Ταξίδια

Ταξίδι στο Μόναχο για τους συνεργάτες της NP Ασφαλιστικής

To αριστοκρατικό αλλά και τεχνοκρατικό Μόναχο φιλοξένησε τους διακριθέντες συνεργάτες της «NP Ασφαλιστική», σε ένα ταξίδι που συνδύαζε την περιήγηση στην αριστοκρατικότητα του 19ου αιώνα με τα επιβλητικά κτήρια της πόλης με την τεχνολογία του 21ου αιώνα, ενώ ταυτόχρονα  θεωρείται και ένας πανευρωπαϊκός κόμβος επιχειρηματικότητας.

Μετά από 2 χρόνια αποχής από τα εκπαιδευτικά εταιρικά ταξίδια λόγω της πανδημίας, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η NP Ασφαλιστική πραγματοποίησε ταξίδι για τους 65 διακριθέντες Συνεργάτες της στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους και της επαγγελματικής τους επιτυχίας κατά την προηγούμενη απαιτητική χρονιά.

Στο ταξίδι, εκτός των Διευθυντικών Στελεχών της Διεύθυνσης Πωλήσεων που συνόδευαν το Δίκτυο Συνεργατών, συμμετείχαν και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Ζάχος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Νίκος Ζάχος, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία αυτού του ταξιδιού με τους Συνεργάτες και αντάλλαξαν απόψεις μαζί τους σε στιγμές χαλάρωσης, μακριά από το περιβάλλον του γραφείου και της καθημερινότητας.

Η ομάδα της «NP Ασφαλιστική», είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την πλούσια ιστορία και τα φημισμένα μουσεία της πόλης, να θαυμάσει τα αξιοθέατα και τα μνημεία, να γευματίσει στα ωραιότερα εστιατόρια της πόλης και φυσικά να απολαύσει την άφθονη ξακουστή βαυαρική μπύρα.

Οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την επονομαζόμενη «Ρομαντική Οδό» (Romantischen Strasse) με τους ονειρεμένους δρυμούς, τα ένδοξα φρούρια και τα μυστικά ξέφωτα κι απότομα φαράγγια, το Φύσσεν, τέως φέουδο του βασιλιά Λουδοβίκου Β’ και το Ομπεραμεργκάου (Oberammergau), ένα χωριό παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού. Ακόμα, περιηγήθηκαν στο εμπορικό κέντρο πέριξ του κόμβου Στάχους και στην Όπερα, στο νέο επιβλητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, στο Ολυμπιακό κέντρο, όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, στο Μουσείο της BMW και στην Αψίδα της Νίκης.

Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το επίσημο gala βραβεύσεων των επιτυχόντων Συνεργατών της Εταιρείας, όπου και δόθηκε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2023 στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου η Εταιρεία θα επισκεφτεί τα κοσμοπολίτικα: Νίκαια, Κάννες, Μόντε Κάρλο και Σαιν Τροπέ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας