Ταξίδια

Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Victory Promise στη Ρόδο

Στο μαγευτικό νησί των ιπποτών, σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς του κόσμου, στη Ρόδο, πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Victory Promise, στις 16 με 20 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Eurolife FFH.

Ξεχωριστές στιγμές πέρασαν οι 23 συνεργάτες που συμμετείχαν στο ταξίδι επιβράβευσης. Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, επισκέφτηκαν την πανέμορφη ακριτική Σύμη με ξενάγηση και φαγητό, το παγκόσμιας φήμης εστιατόριο “Παντελή” και απόλαυσαν τα βραδινά δείπνα με τα open bar.

Μια ξεχωριστή στιγμή ήταν η μονοήμερη εκδρομή με Ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά και το φαγητό στο εστιατόριο “Μαυρίκο” στη μαγευτική Λίνδο.

Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Victory Promise στη Ρόδο

Στο ταξίδι, εκτός από το παραγωγικό δίκτυο, συνόδευαν ο Προέδρος κ. Γιάννης Μαργιούκλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Απόστολος Παπαηλίου και ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Κασκαντάμης, καθώς επίσης ο Γενικός διευθυντής, κ. Νίκος Δελένδας, και ο διευθυντής πωλήσεων, κ. Νίκος Χουλιάρας, από τη Eurolife FFH.

Το τέλος του ταξιδιού βρήκε όλους τους συμμετέχοντες με ένα και μόνο στόχο: «Το επόμενο να είναι πολυπληθέστερο. Το ταξίδι του 2022 έρχεται».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας