Ταξίδια

Ταξίδι επιβράβευσης των Συνεργατών της Ορίζων Ασφαλιστικής στη Βαρκελώνη

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι πολιτιστικού ενδιαφέροντος στη μαγευτική Βαρκελώνη επιβράβευσε η Ορίζων Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2022

Οι συνεργάτες της Εταιρείας, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, είχαν στη διάθεσή τους 4 ημέρες για να γνωρίσουν την πόλη της Βαρκελώνης και την ευρύτερη περιοχή της Καταλονίας, να επισκεφτούν σημαντικά αξιοθέατα και να ζήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Επίσης, σε τοπικό εστιατόριο της πόλης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων συνεργατών από τους κ.κ.  Χρήστο Αχή,  Κωνσταντίνο Αχή, Μπόζα Αλέξανδρο, οι οποίοι τους συνεχάρησαν και παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη των στόχων τους.

Στο ταξίδι παρευρέθηκαν μαζί με τους επιτυχόντες συνεργάτες, μέλη της Διοίκησης και της Εμπορικής Διεύθυνσης της Εταιρείας.

Ήταν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, για τους συμμετέχοντες οι οποίοι, εκτός από εικόνες, μνήμες και συναισθήματα, αποκόμισαν τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τις σχέσεις της Ορίζων Ασφαλιστική με τους συνεργάτες της.

Η Ορίζων Ασφαλιστική εύχεται «πάντα επιτυχίες και ραντεβού στον επόμενο προορισμό!».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας