Πέντε ξεχωριστές ημέρες γεμάτες εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 26 κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Mega Brokers στο Ντουμπάι!

Από τους πιο δημοφιλείς και ξεχωριστούς προορισμούς η πιο μεγάλη πόλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ντουμπάι, αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια έναν από τους πιο κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο λόγω της εξέχουσας εντυπωσιακής του αρχιτεκτονικής, της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και γενικά της ξακουστής εξωτικής / οριεντάλ του πολυτέλειας που δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω της πανδημίας, στο πλούσιο πρόγραμμα, οι συνεργάτες απόλαυσαν σαφάρι στην έρημο. Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία περιλάμβανε βόλτα με τζιπ στους αμμόλοφους, βόλτα με καμήλα και ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με ανατολίτικο σόου.

Ατένισαν το Ντουμπάι από το ψηλότερο σημείο!

Όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, επισκέφτηκαν τον ουρανοξύστη Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο που έχει χτιστεί ποτέ, νιώθοντας πως βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Τα 828 μέτρα ύψος και οι 160 όροφοι αυτού του αρχιτεκτονικού θαύματος έκοψαν  την ανάσα και των πιο τολμηρών!

Ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της Mega Brokers στο Ντουμπάι

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πιο φουτουριστικές πόλεις, το Ντουμπάι έχει και γραφικές αγορές που θυμίζουν Μέση Ανατολή! Οι συνεργάτες επισκέφτηκαν και γεύτηκαν παραδοσιακές ανατολίτικες συνταγές!

Στο πλαίσιο του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, του Δικτύου Πωλήσεων με τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας κ.κ. Τ. Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρο & Γενικό Διευθυντή, και Δ. Μπαχτιάρογλου, Εμπορικό Διευθυντή.

Οι συνεργάτες της Mega Brokers είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρείας το 2020-2021 και για τους στρατηγικούς στόχους που έχουν τεθεί για το 2020-2030. Μέσα από μία εποικοδομητική συζήτηση, αναδείχθηκαν νέες ιδέες τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν με την επιστροφή τους στην Ελλάδα με στόχο να επιτύχουν στον επόμενο διαγωνισμό πωλήσεων το 2022 στη μαγευτική Κούβα!

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην πολιτική της επιβράβευσης των συνεργατών της και για τα ταξίδια κινήτρων, καθώς αυτά συμβάλουν σημαντικά στο αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της Mega Brokers, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνουν την κοινή εταιρική κουλτούρα της.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News