Ταξίδια

Ταξίδι επιβράβευσης σε Φλωρεντία και Τοσκάνη για το Εταιρικό Δίκτυο της ERGO

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην αναγεννησιακή πόλη της Φλωρεντίας και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου της ERGO Ασφαλιστικής, που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2021.

Στο ταξίδι συνόδευσαν τους συνεργάτες ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, CEO της ERGO, o κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, ο κ. Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Στη Φλωρεντία, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το εταιρικό δίκτυο της ERGO είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στα σημαντικά μνημεία, μουσεία και εκκλησίες της πόλης και να απολαύσει έργα τέχνης με σπάνια αρχιτεκτονική. Παράλληλα, επισκέφθηκαν το φημισμένο San Gimignano, τη μεσαιωνική πόλη με τα αυθεντικά οχυρά και πύργους που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και ξεναγήθηκαν στις πλατείες Cisterna και Collegiata. Εξαιρετική εμπειρία αποτέλεσε και η επίσκεψη στο Castello di Verrazzano, ένα μοναδικό οινοποιείο στην καρδιά της περιοχής Chianti Classico, ανάμεσα στη Φλωρεντία και τη Σιένα.

Ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού πραγματοποιήθηκε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, με τεράστια παράδοση στην αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό και τις τέχνες, τη Σιένα.

Η εκδήλωση βραβεύσεων και το Gala Dinner για τους επιτυχόντες πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, στο εστιατόριο «La Loggia» στη διάσημη πλατεία Michelangelo με τους βραβευθέντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

O κ. Νίκος Αντιμησάρης, CEO της ERGO, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ανέφερε ότι «αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων σε μια ακόμα απαιτητική χρονιά. Το όραμά μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή, για τους ασφαλισμένους, τους εργαζόμενους αλλά φυσικά και για εσάς, τους συνεργάτες μας». Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Αντιμησάρης τους ευχαρίστησε όλους για την καθοριστική συμβολή τους στη μέχρι τώρα επιτυχία της εταιρείας και τους διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και να επενδύει στο μέλλον μέσα από τους Συνεργάτες της. Τέλος, τόνισε ότι οι κύριες αξίες της ERGO -το ανθρώπινο πρόσωπο προς τους συνεργάτες της και οι σχέσεις εμπιστοσύνης-  θα συνεχίσουν να είναι κύριο συστατικό της κουλτούρας της και της στρατηγικής της και στο μέλλον.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με σύντομη επίσκεψη στην «Αιώνια πόλη», τη Ρώμη, της οποίας το ιστορικό κέντρο έχει καταχωρηθεί στη λίστα των Μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1980.

Η ERGO Ασφαλιστική, όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, διαχρονικά επενδύει στο Εταιρικό της Δίκτυο, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στη σταθερά ανοδική πορεία της και στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων. Με τις καλύτερες εμπειρίες από τη Φλωρεντία, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο μεγάλο ταξίδι.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα με όλους τους βραβευθέντες.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας