Τα safety boxes της Groupama Ασφαλιστικής «εξασφαλίζουν» ξέγνοιαστες βουτιές

677

Η Groupama Ασφαλιστική, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, φροντίζει για την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων των λουόμενων. Τα ειδικά κουτιά ασφαλείας (safety boxes) έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις ομπρέλες δημοφιλών, οργανωμένων πλαζ στην Αττική και τις Σπέτσες.

Από τις αρχές Ιουνίου, τα ειδικά κουτιά της Groupama Ασφαλιστικής βρίσκονται ήδη τοποθετημένα στις  παραλίες «Varkiza Resort» (Βάρκιζα), «Γαλάζια Ακτή» και «Coconut» (Σχοινιάς Μαραθώνα),  «Divers Club» (Νέα Μάκρη), «Mojito Bay» (Λουμπάρδα), στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) καθώς και στο «Καΐκι Beach» στις Σπέτσες.

Είναι κατάλληλα να φυλάξουν με ασφάλεια όλα τα προσωπικά αντικείμενα αξίας, όπως το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου. Παράλληλα, το αδιάβροχο κλειδί ασφαλείας σε σχήμα ρολογιού, με το ειδικό λουράκι σιλικόνης, επιτρέπει στους λουόμενους να το έχουν συνέχεια μαζί τους ενώ κολυμπούν.

Με αυτόν τον τρόπο, η Groupama Ασφαλιστική, για μία ακόμα χρονιά,  «κλειδώνει» κάθε έγνοια και επιτρέπει στους λουόμενους να απολαύσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στην παραλία.

Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές από τη Groupama Ασφαλιστική, πάντα με ασφάλεια!

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της AIG
Επόμενο άρθροΕκλογές στον ΣΑΔΧ στις 19 Ιουνίου