Οι συνεργάτες της Eurolife ERB ενημερώνονται για τα Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα

2152
Eurolife hmerida omadika

Περισσότεροι από 140 συνεργάτες της Eurolife ERB παρακολούθησαν την ημερίδα με θέμα «Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα – Ένας στρατηγικός σύμμαχος για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση».

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2018», που υλοποιείται για 7η χρονιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη των συνεργατών της Eurolife ERB στο σύγχρονο περιβάλλον.

Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον η πρόβλεψη για τη διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης και μετά τη συνταξιοδότηση αποτελεί προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο.

Καθώς λοιπόν είναι πολλές οι επιχειρήσεις που επιλέγουν πλέον να προσφέρουν στους εργαζόμενους τους ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, στη συγκεκριμένη ημερίδα παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι τάσεις και οι προοπτικές που διαμορφώνουν συνεχώς τα δεδομένα και επηρεάζουν κάθε εργαζόμενο.

Παράλληλα, οι εισηγητές αναφερθήκαν στις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της η Eurolife ERB απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Δρ. Πλάτων Τήνιος, ανέλυσε τις αλλαγές που επιτελούνται ήδη στον 1ο πυλώνα ασφάλισης και το δημόσιο συνταξιοδοτικό σύστημα, ενώ αναφέρθηκε και στις προοπτικές που δημιουργούνται σε μακρο-οικονομικό και μικρο-οικονομικό επίπεδο.

Στη συνέχεια, η κα Μαρία Κωλέττα, Senior Director, Επικεφαλής Πωλήσεων Ιδιωτών Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, αναφέρθηκε στα νέα και καινοτόμα εργαλεία που προσφέρουν πλέον ευελιξία στον σχεδιασμό ενός επενδυτικού προφίλ.

Από την πλευρά της Eurolife ERB, ο κ. Βαγγέλης Χαρατσάρης, Group Insurance & Affinities Sales Executive, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά των ομαδικών συνταξιοδοτικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία και τα στοιχεία που τις καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικές για επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Όπως τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, Ομαδικών και Affinities της Eurolife ERB: «Στην Eurolife ERB διαθέτουμε μια μοναδική και πολύτιμη τεχνογνωσία την οποία συνεχώς εξελίσσουμε, γεγονός που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να διαχειριζόμαστε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις με ουσιαστικό όφελος για όλους. Παράλληλα, τα εξειδικευμένα επενδυτικά στελέχη της εταιρείας εστιάζουν στη δημιουργία εξατομικευμένων επιλογών που συνδυάζουν σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία και προσφέρουν εγγυημένο επιτόκιο και διαχρονικά υψηλή απόδοση, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης».

 

Προηγούμενο άρθροΕΑΕΕ: Αύξηση παραγωγής στους κλάδους ασφάλισης πλοίων το 2017
Επόμενο άρθροΟδηγός κυβερνοασφάλισης από τις BIPAR, FERMA, Insurance Europe, Aon και Marsh