Στρατηγική συνεργασία της Tzortzis S.A. με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

1698

Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων Tzortzis Insurance Brokers SA, προχώρησε πρόσφατα σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, με στόχο να εξασφαλίσει για τους ασφαλισμένους της σημαντικά προνόμια σε περιπτώσεις νοσηλείας ή/και επίσκεψης σε τακτικά ιατρεία και τμήματα επειγόντων περιστατικών.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία, στους ασφαλισμένους της Tzortzis Insurance Brokers SA που θα επισκέπτονται την Ευρωκλινική, η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας μέσα από τη συμφωνία με το ιδιωτικό θεραπευτήριο ελαχιστοποιείται ή ακόμα και μηδενίζεται.

Το μόνο που απαιτείται είναι η επίδειξη της Κάρτας Προνομίων που θα αναφέρει το ονοματεπώνυμο του κυρίως ασφαλιζομένου και την επωνυμία  Tzortzis Insurance Brokers SA.

Μέσα από τη συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής οι ασφαλισμένοι θα έχουν:

α) προνομιακές τιμές για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις

β) δωρεάν παροχές σε έκτακτα περιστατικά.

«Ένα ατομικό ή ένα ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας μαζί με τη συμπληρωματική ασφάλιση της Tzortzis Insurance Brokers SA αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους που θέλουν να διασφαλίσουν πρόσβαση σε  ποιοτικές  υπηρεσίες υγείας και εάν χρειαστεί να νοσηλευτούν, να έχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα», επισημαίνει ο Πρόεδρος και CEO της Εταιρείας κ. Ιωάννης Τζώρτζης.

Προηγούμενο άρθροΝέο ΔΣ στον Σύλλογο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών
Επόμενο άρθροEurolife ERB: O Γιάννης Βασιλάτος νέος Digital Transformation Officer