Συνεργασία της Ορίζων Ασφαλιστικής με την Greek Flying Doctors

466

Στη σύναψη μιας ιδιαίτερα σημαντικής συνεργασίας με την Greek Flying Doctors προχώρησε η Ορίζων Ασφαλιστική, στον τομέα της επείγουσας αερομεταφοράς σε περίπτωση τραυματισμού από τροχαίο ατύχημα, καθώς και στην παροχή αντικατάστασης οχήματος συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.

Μέσω του συντονιστικού κέντρου βοήθειας, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο 365 μέρες το χρόνο, παρέχεται η άμεση επέμβαση σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών τροχαίων ατυχημάτων, που απαιτείται η τάχιστη μεταφορά τραυματισμένων και συγγενικών τους προσώπων σε νοσηλευτικά ιδρύματα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα παροχής οχήματος αντικατάστασης σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Οι νέες υπηρεσίες θα είναι στη διάθεση των ασφαλισμένων της Ορίζωναπό την 1η Ιουνίου 2015.

Επιπλέον, η Ορίζων Ασφαλιστική σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα προσωπικού ατυχήματος που σε συνδυασμό με την παροχή επείγουσας αερομεταφοράς και μεταφοράς με ασθενοφόρο, τόσο σε περίπτωση ατυχήματός όσο και σε περίπτωση ασθένειας, στοχεύει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους ασφαλισμένους της και ειδικά σε ανθρώπους που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης “Υγείας Μέτρον” & “Μέτρον Ιατρικό”, γεγονός που προσφέρει στους ασφαλισμένους της Ορίζων μια ολοκληρωμένη πρόταση για την υγεία της οικογένειάς τους.

«Η νέα συνεργασία μας με την Greek Flying Doctors δείχνει έμπρακτα την προσπάθεια της Ορίζων Ασφαλιστικής να βελτιώνει καθημερινά τις υπηρεσίες της προς τους ασφαλισμένους της, αλλά ταυτόχρονα και την αφοσίωσή μας στην παροχή καινοτόμων εργαλείων προς τους συνεργάτες μας ώστε να μπορούν και εκείνοι με τη σειρά τους να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών τους, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και άκρως ανταγωνιστική αγορά», δηλώνει ο Υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ορίζων, κ. Χρήστος Αχής (φωτ.).

Προηγούμενο άρθροSales4Net: Μια καινοτόμα πλατφόρμα για τους Διαμεσολαβητές της Interlife
Επόμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της Αγροτικής Ασφαλιστικής