Συνεργασία της Blue Aigaion με την ΠΟΞ

3030

Κορυφαίας σημασίας συνεργασία υπογράφηκε μεταξύ της Blue Aigaion Insurance Solutions Μεσίτες Ασφαλίσεων ΑΕ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), η οποία καλύπτει το σύνολο των κινδύνων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα.

Η εξάπλωση των εγκλημάτων με επίκεντρο τον κυβερνοχώρο αποτελεί μία σύγχρονη μάστιγα και έναν διαρκή πόλεμο “μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού’’.

Ιδιαίτερη διάσταση έχουν λάβει τα χτυπήματα στις βάσεις δεδομένων, η υποβάθμιση των συστημάτων και η κλοπή προσωπικών πληροφοριών, καρτών και λογαριασμών. Στόχος η απόσπαση μέσω εκβιασμών, σοβαρότατων χρηματικών ποσών που αποτιμώνται σε κρυπτονομίσματα και κατατίθενται σε ειδικούς λογαριασμούς.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αποτελούν έναν από τους ελκυστικότερους στόχους των κυβερνοεγκληματιών κάτι που κινητοποίησε την Ομοσπονδία προς την αναζήτηση της πληρέστερης δυνατής λύσης του προβλήματος.

Η συνεργασία αυτή δίνει ουσιαστικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό έγκλημα και έχει ανάδοχο το κορυφαίο συνδικάτο Amlin των Lloyd’s. Την ανάπτυξη του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συντονίζει και διευθύνει ο κος Νίκος Κεχαγιάογλου.

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στη λειτουργία της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής της LIMRA
Επόμενο άρθροΗ εθελοντική αιμοδοσία θεσμός για τον Όμιλο Ευρωπαϊκή Πίστη