Συνεργασία ΣΥΑΕ με τον Όμιλο «Coordinators Π&Ε Καρναχωρίτη»

934
ΣΥΑΕ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΑΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για τη βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών υπαλλήλων, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Όμιλο «Coordinators Π&Ε Καρναχωρίτη», εξασφάλισε για τους συναδέλφους του και τα παιδιά τους έκπτωση στα δίδακτρα, για να φοιτήσουν στο διετές πρόγραμμα σπουδών του ομίλου: “Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών”.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΑΕ, πρόκειται για Κρατικό Πτυχίο με Επαγγελματική Αναγνώριση σε Ελλάδα και Ευρώπη ως Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών, με δυνατότητα εισαγωγής σε ΑΕΙ συναφούς ειδικότητας με αυτή του ανώτερου διπλώματος (και έχοντας πρόσβαση στο επίπεδο 6 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων βάσει του άρθρου 43 του Νόμου 4763/21-12-20/ΦΕΚ αρ.φυλ.254) και καλύπτει κάθε απαίτηση γνωστικού αντικειμένου στην Οικονομία, Διοίκηση, Marketing και γενικά στη διαχείριση των εργασιών μιας Ασφαλιστικής Επιχείρησης (όπως διαχείριση  ζημιών κ.ά.). Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.ptyxio.gr

Αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη ως Επαγγελματική Εκπαίδευση (για τους νέους μετράει για απαλλαγή στρατού & ΑΣΕΠ). Σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει ήδη βασικό πτυχίο, το πρόγραμμα ενδείκνυται ως Μετασπουδαστικός Τίτλος επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης. Η διάρκεια του, όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, είναι διετής και στοχεύει στην απόλυτη Επαγγελματική Εξειδίκευση Στελέχους Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Σπουδών.

Το κόστος του προγράμματος για τα μέλη του ΣΥΑΕ και τα υπόλοιπα σωματεία που υπάγονται στην ΟΑΣΕ είναι 800 Ευρώ για το κάθε έτος  (δηλαδή 1.600 Ευρώ για τα δυο έτη από 4.400 Ευρώ που είναι τα δίδακτρα χωρίς την έκπτωση) τα οποία μπορούν να καταβληθούν και σε δόσεις.

Επίσης, συμφωνήθηκε έκπτωση διδάκτρων για τα τμήματα του ιΙΕΚ Coordinators: «Λογιστικής & Διοίκησης Οικονομίας» στους συναδέλφους που είναι απόφοιτοι ΕΠΑΛ ή απόφοιτοι ΙΕΚ, με αναβάθμιση Σπουδών απευθείας στο 2ο έτος και συνολικό κόστος συμμετοχής 500 Ευρώ (από 1800 Ευρώ αρχικό κόστος).  

Λόγω περιορισμένων θέσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το ιΙΕΚ Coordinators.

Επίσης, έχει συμφωνηθεί να παρέχεται στα μέλη του ΣΥΑΕ έκπτωση 30% στα δίδακτρα και στα άλλα προγράμματα του Ομίλου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑσφάλιση αυτόνομων αυτοκινήτων: Ποιος ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος;
Επόμενο άρθροH κρίση των containers επηρεάζει και τις ναυτασφαλιστικές εταιρείες