Συνεργασία Mega Brokers και Mercedes-Benz Ελλάς

1312

Η Mega Brokers και η Mercedes-Benz Ελλάς προχώρησαν σε συμφωνία για τη συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών στις ασφαλιστικές υπηρεσίες από την 01/01/2021.

Η Mega Brokers θα αναλάβει τη διαχείριση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου της Mercedes-Benz Ελλάς και την υποστήριξη της εταιρείας και του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων στις νέες πωλήσεις. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Mercedes-Benz Ελλάς θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια σειρά καινοτόμων προϊόντων και ασφαλιστικών λύσεων καθώς και από την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία της Mega Brokers.

Επίσης, οι πελάτες της Mercedes-Benz Ελλάς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς με βάση τις ανάγκες τους.

Από την πλευρά της η Mega Brokers, θα ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική θέση που κατέχει στην Ελληνική αγορά διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των ασφαλιστικών εργασιών της και θα επωφεληθεί από την συνεργασία με τη Mercedes-Benz Ελλάς, μια εταιρεία που αποτελεί ηγετική δύναμη στο χώρο του αυτοκινήτου παγκοσμίως.

H κα Μάρω Γιαννακάκου, Διευθύντρια Ασφαλιστικών & Χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς, δήλωσε:

«Στη Mercedes-Benz Ελλάς κύριο μέλημά μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από υπηρεσίες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας. Στο πλαίσιο αυτό σε συνεργασία με τη Mega Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών προϊόντων, έχουμε στόχο να αναβαθμίσουμε το ασφαλιστικό ταξίδι του πελάτη μέσα σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, προσαρμόζοντας ανάλογα τα ασφαλιστικά μας προϊόντα και υπηρεσίες στα νέα δεδομένα».

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, δήλωσε:

«Η συμφωνία της Mega Brokers με τη Mercedes-Benz Ελλάς αποτελεί μια συνεργασία με πολλά οφέλη για τους πελάτες μας. Η επιλογή της Mega Brokers από μια κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Mercedes-Benz Ελλάς, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και πρόκληση. Η Mega Brokers αποτελεί έναν οργανισμό που επενδύει συνεχώς σε υποδομές, νέες τεχνολογίες και στελέχη. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν οι πελάτες μας βρίσκουν προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που δημιουργούμε και παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε να ακολουθούμε το όραμα μας. Καλωσορίζουμε τη Mercedes-Benz Ελλάς στην οικογένεια της Mega Brokers».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ Vester βραβεύεται από την Ατλαντική Ένωση
Επόμενο άρθροΚάμψη της αγοράς των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας το 2020, λόγω της πανδημίας