Συνεργασία MΑPFRE Asistencia S.A. Ελλάδος και TOYOTA Hellas

1692
mapfre toyota

Η πρόσφατη συνεργασία της MΑPFRE Asistencia S.A. με την Toyota Hellas, που ξεκίνησε τον Αύγουστο στο Πρόγραμμα Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων Toyota Plus, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Το Toyota Plus είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα εγγύησης στον χώρο του αυτοκινήτου, το οποίο εγγυάται την άριστη κατάσταση των μεταχειρισμένων οχημάτων που πωλούνται μέσω των αντιπροσωπιών Toyota Used Car.

Κάθε όχημα, Toyota ή άλλης μάρκας, ελέγχεται διεξοδικά και αξιολογείται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ώστε να διασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα του στα σημεία πώλησης της Toyota Used Car.

Το πρόγραμμα, προσφέρεται δωρεάν στον πελάτη με την αγορά μεταχειρισμένου οχήματος σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Toyota και εκτός από την Εγγύηση MΑPFRE, περιλαμβάνει και υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Η διάρκεια ισχύος της Εγγύησης, καθώς και της Οδικής Βοήθειας ποικίλλει και προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα, βασισμένο καθαρά σε  πελατοκεντρική φιλοσοφία.

Ο κ. Νεκτάριος Παντελέου, Client’s Support Manager της MΑPFRE Asistencia S.A. Ελλάδος, υπεύθυνος για τις σχετικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στα σημεία πώλησης της Toyota σε ολόκληρη τη χώρα, σημείωσε ότι όλες οι συνεδρίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα ανταπόκρισης από τις αντιπροσωπίες της Toyota Hellas.

Είναι βέβαιο, ότι οι προσεχείς μήνες θα κορυφώσουν την επιτυχία της συνεργασίας στο πρόγραμμα Toyota Plus, καθώς ο κοινός στόχος είναι η μέγιστη ικανοποίηση του τελικού πελάτη, μέσα από ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πακέτο εξειδικευμένων παροχών.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Μινέτας υποψήφιος στις εκλογές του ΕΒΕΑ
Επόμενο άρθροO ΣΑΔΧ ενημερώνει τους καταναλωτές για τα Συνταξιοδοτικά-Eπενδυτικά προγράμματα