Εταιρείες

Στρατηγική συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον Όμιλο Hellenic Healthcare

Ολοκληρώθηκε η υπογραφή της νέας στρατηγικής συμφωνίας του Ομίλου Hellenic Healthcare με την Εθνική Ασφαλιστική για την κάλυψη των ασφαλισμένων της στα νοσοκομεία του Ομίλου.

Μετά τις πρόσφατες εξαγορές, το δίκτυο του Hellenic Healthcare Group περιλαμβάνει πλέον τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ, έχοντας την δυνατότητα παροχής των πλέον εξειδικευμένων και σύγχρονων ιατρικών υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο γενικής ιατρικής όσο και στην παιδιατρική και τη μαιευτική-γυναικολογία.

Σε σχετικό δελτίο τύπου τονίζεται ότι «η νέα συμφωνία αποτελεί τομή στον χώρο της υγείας στη χώρα και θα δώσει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής να κάνουν χρήση των υψηλότατου επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών του Ομίλου απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιαίτερα προνόμια που η Εθνική Ασφαλιστική εξασφάλισε γι’ αυτούς.

Με τον τρόπο αυτό, η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα συνδυάζει τις δυνάμεις της με τον μεγαλύτερο Όμιλο παροχής ιατρικών υπηρεσιών προς όφελος των ασφαλισμένων της που θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του συνόλου  των νοσοκομείων και μαιευτηρίων του Ομίλου με όρους που περιλαμβάνουν επιτάχυνση των διαδικασιών εξυπηρέτησής τους και άλλα προνόμια».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας