Συνεργασία ETE, Εθνικής Ασφαλιστικής και Περιπτεριούχων

363

Η Εθνική Τράπεζα διαχρονικά στηρίζει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα  και η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών περιπτερούχων, καπνοπωλών και ψιλικών ειδών, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί από κοινού με το Συνδικάτο.

Η συγκεκριμένη συνεργασία περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών και παροχών της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και μια ανταγωνιστική προσφορά Ασφάλισης από την Εθνική Ασφαλιστική, μοναδική στην eλληνική αγορά:

1. Καινοτόμες λύσεις ibankPOS και ibankPay: αποδοχή πληρωμών με κάρτες μέσω POS, αλλά και μέσω έξυπνων κινητών (ηλεκτρονικό πορτοφόλι).

Η Τράπεζα παρέχει στα μέλη του Συνδικάτου τη δυνατότητα να αποδέχονται συναλλαγές με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες μέσα από τα σύγχρονα και ασφαλή τερματικά “i-bank POS” και “POS Economy”. Τα μέλη του Συνδικάτου έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το τερματικό που επιθυμούν σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και με τη χαμηλότερη τιμή συντήρησης στην αγορά. Προσφέρεται δυνατότητα Αγοράς του τερματικού, Μίσθωσής του, ή και Δωρεάν χρήσης, με εξαιρετικά ανταγωνιστικούς οικονομικούς όρους εκκαθάρισης συναλλαγών.

Παράλληλα, η Τράπεζα δημιούργησε τη λύση i-bank Pay, για τη διενέργεια πληρωμών από καταναλωτές προς επιχειρήσεις μέσω έξυπνων συσκευών κινητών (συσκευές Android & iPhone). Η είσπραξη των χρημάτων από τις επιχειρήσεις γίνεται με άμεση πίστωση, με ασφάλεια και με πολύ χαμηλή προμήθεια εκκαθάρισης: α) είτε μέσω έξυπνου κινητού τηλεφώνου/tablet του σημείου πώλησης, με πληρωμή από το κινητό του πελάτη, β) είτε μέσω της ταμειακής μηχανής του σημείου και ειδικού πρόσθετου εξοπλισμού ο οποίος εγκαθίσταται από την Εθνική Τράπεζα.

2. Πρωτοποριακή ομαδική ασφάλιση των μελών του Σωματείου: ασφάλιση περιπτέρων, κάλυψη ληστείας και για τα καπνικά προϊόντα.

Η Εθνική Ασφαλιστική κάνει την υπέρβαση στην ασφαλιστική αγορά, παρέχοντας ένα πρωτοποριακό πακέτο ομαδικής ασφάλισης για τα εμπορικά σημεία λιανικής πώλησης ψιλικών ειδών και περιπτέρων ανά την ελληνική επικράτεια, το οποίο παρέχει κάλυψη ληστείας (συμπεριλαμβανομένων των καπνικών προϊόντων) και ασφάλιση των περιπτέρων. Πρόκειται για ένα προνομιακό πακέτο για τα μέλη του Συνδικάτου, που είναι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας και έχουν εγκαταστήσει POS.

3. Δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών τρίτων Οργανισμών στα σημεία μικρής λιανικής, μέσω της υπηρεσίας i-bank Simple Pay Spot. Με την ένταξή τους στο δίκτυο i-bank Simple Pay Spot, οι επιχειρήσεις μικρής λιανικής μπορούν, με ειδικό λογισμικό και εξοπλισμό (εφόσον απαιτείται), να δέχονται από καταναλωτές με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα πληρωμές λογαριασμών Ενέργειας (ΔΕΗ, Φυσικό Αέριο), Ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ), κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet, συνδρομητικής τηλεόρασης ή να προμηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνουν εύκολα και γρήγορα την επισκεψιμότητα και τις καθημερινές συναλλαγές τους.

4. Ολοκληρωμένο «ταμείο επιχείρησης» με το Λογαριασμό Εθνικός Όψεως, μέσω του οποίου μπορούν να πραγματοποιούν όλες τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με πολλές παροχές και προνόμια.

5. Αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής ibank της Εθνικής Τράπεζας (Internet/Mobile/Phone Banking) και χρηματοδοτικά προϊόντα με προνομιακή τιμολόγηση και ευελιξία και ταχύτητα των εγκριτικών διαδικασιών. 

Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και ασφάλισης για τα μέλη του Συνδικάτου θα παρουσιαστεί στην 5η Έκθεση “Super Market, Mini Market και Περίπτερο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος από 30/9/2016 έως 2/10/2016. Η Εθνική Τράπεζα καλεί στο περίπτερό της όλους τους ενδιαφερομένους που θα επισκεφθούν την έκθεση για να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές που θα ισχύουν αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της έκθεσης.     

Μέσα από τη συνεργασία με το Συνδικάτο και την ουσιαστική στήριξη των  εργασιών των Μελών του, η Εθνική Τράπεζα επιβεβαιώνει το σταθερό προσανατολισμό της στην  ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων εντατικής λιανικής στην Ελλάδα.

 

Προηγούμενο άρθροΜε την Allianz Ελλάδος στο 8ο Allianz Junior Football Camp
Επόμενο άρθροΣυμφωνία για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας