Συνάντηση της Ελλαδο – Κυπριακής Επιτροπής LIMRA στη Λεμεσό

6194

Η τακτική συνάντηση της Ελλαδικο – Κυπριακής Επιτροπής LIMRA, πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στη Λεμεσό, με φιλοξενούσα Εταιρεία την Universal Life και με συμμετοχή εκπροσώπων από όλες τις Εταιρείες μέλη καθώς και του κ. Μανώλη Κυριάκου, LIMRA Senior Regional Executive LIMRA & LOMA.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διάφορα σημαντικά θέματα. Αρχικά, η Επιτροπή ενημερώθηκε από τον κ. Κυριάκου για την έναρξη λειτουργίας της Digital Learing Academy, και την εκπαιδευτική τάση που ακολουθείται στη LIMRA για μικτή (blended) εκπαίδευση, ανάμεσα στον παραδοσιακό, δια ζώσης τρόπο και τον ψηφιακό. Αναφέρθηκε επίσης και στα νέα κριτήρια των Διακρίσεων LIMRA, IQA, IQMA και IAP, τα οποία απονέμονται αποκλειστικά σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Μάνατζερ των εταιρειών-Μελών και εστιάζουν στους δύο πιο σημαντικούς δείκτες ανάπτυξης: την Ποιότητα και Παραγωγικότητα.

Αναφορικά με το Πανελλήνιο Συνέδριο, αποφασίστηκε προκαταρτικά ότι αυτό θα διεξαχθεί στις 2 Οκτώβριου 2020 στην Αθήνα. Αποφασίστηκαν επίσης σημαντικές αλλαγές στη δομή του Συνεδρίου, έτσι ώστε αυτό να γίνει πιο ενδιαφέρον, σύντομο και περιεκτικό και να προσθέτει αξία στον συμμετέχοντα.

Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα, με φιλοξενούσα Εταιρεία την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Προηγούμενο άρθροΟμιλία του Γ. Στουρνάρα στην εκδήλωση της ΕΑΕΕ
Επόμενο άρθροΛύση “εχθές” στο θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων ζητά ο ΣΠΑΤΕ