Εταιρείες

Συνάντηση της ΕΑΕΕ με την Άννα Διαμαντοπούλου

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πρόσφατα πραγματοποίησε γεύμα εργασίας με προσκεκλημένη την κ. Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στη συνάντηση που είχε σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομία, την κοινωνία και την Ιδιωτική Ασφάλιση, συμμετείχαν επικεφαλής των εταιριών μελών της ΕΑΕΕ.

Η κα Διαμαντοπούλου στην τοποθέτησή της εστίασε στα κρίσιμα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα κατά το τρέχον διάστημα, στο μέλλον της Ε.Ε. και τη θέση της Ελλάδας σε αυτή και αλλά και σε θέματα που αφορούν στην Ιδιωτική Ασφάλιση και στο ρόλο που μπορεί να παίξει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ασφάλισης σε επίπεδο θεσμικού πλαισίου και εποπτείας και οι οποίες έχουν οδηγήσει τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε ένα αυστηρότερο περιβάλλον λειτουργίας με μεγαλύτερη έμφαση στην προστασία του καταναλωτή. Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ αναφέρθηκε επίσης στις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η Ιδιωτική Ασφάλιση στη συμπλήρωση της σύνταξης, στις παροχές υγείας αλλά και στην προστασία των πολιτών έναντι του σεισμού προς όφελος όλων των μερών και κυρίως της ελληνικής κοινωνίας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας