Συνάντηση ΣΠΑΤΕ με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χρ. Γεωργακόπουλο

438
ΣΠΑΤΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής «ΣΠΑΤΕ» συναντήθηκε, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, μετά από πρόσκλησή του, στην έδρα της Εταιρείας στο Χαλάνδρι.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΠΑΤΕ αναφέρονται, μεταξύ άλλων:

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με την σημερινή κατάσταση της Ασφαλιστικής Αγοράς, αναγνωρίσθηκε η πολύτιμη Αξία των Φυσικών Δικτύων, η συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των πωλήσεων καθώς και η συμβολή τους στη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ Ασφαλισμένων και Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Κοινή διαπίστωση υπήρξε η ανάγκη ενίσχυσης της προβολής της Αξίας του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, σήμερα περισσότερο από ποτέ, όπου οι συνθήκες μη υγιούς ανταγωνισμού και η αυξανόμενη ολοένα ψηφιακή πώληση ασφαλιστικών προϊόντων με αποκλειστικό κριτήριο επιλογής όχι την κάλυψη της ανάγκης αλλά την τιμή, καθιστά ακόμη πιο σημαντική την ύπαρξη του Επαγγελματία Προσωπικού Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ο κ. Γεωργακόπουλος, καταγράφοντας και τις προτάσεις του ΣΠΑΤΕ, μας επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση του ρόλου των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, με μια σειρά δράσεων της Εταιρείας του, που κύριο στόχο θα έχει την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Η σημερινή συνάντηση αποτελεί, για το Δ.Σ. του «ΣΠΑΤΕ», αναγνώριση των προσπαθειών μας και των συνεχών παρεμβάσεων μας, στους Θεσμικούς Φορείς για όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν τους Συναδέλφους μας.

Για το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ
Η Πρόεδρος, Μαρία Δημητριάδη
Η Γενική Γραμματέας, Ελευθερία Μεταξά


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Ετήσιο Συνέδριο Labor & Insurance
Επόμενο άρθροΤτΕ: Νεότερη ενημέρωση για τη City Insurance S.A.