Διαμεσολαβούντες

Συνάντηση ΠΟΑΔ με τον νέο Πρόεδρο της FUEDI, κ. Σταύρο Δημόπουλο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), την Τετάρτη 3/7/2024, φιλοξένησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, τον Νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πραγματογνωμόνων FUEDI, κ. Δημόπουλο Σταύρο.

Η ΠΟΑΔ, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, συνεχάρη τον κ. Δημόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του στο ανώτατο αυτό αξίωμα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή είχε χαρακτήρα διττό, τη γνωριμία των μελών της ΠΟΑΔ με τον κλάδο των πραγματογνωμόνων, οι οποίοι και αποτελούν κρίκο στην αλυσίδα των πωλήσεων.

Η ΠΟΑΔ, αφουγκραζόμενη τον πολυποίκιλο ρόλο των πραγματογνωμόνων στην αλυσίδα των πωλήσεων, ευελπιστεί σε μια συνεχή και εποικοδομητική εκατέρωθεν συνεργασία προς όφελος του κοινού αποδέκτη, που δεν είναι άλλος από τον Έλληνα – πελάτη καταναλωτή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος, κ. Δημόπουλος, στην πρώτη του συνάντηση με τους Προέδρους των Πρωτοβάθμιων Σωματείων των Μελών της ΠΟΑΔ, μεταξύ άλλων, κατέθεσε το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του κλάδου των Πραγματογνωμόνων και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από την πλευρά της ΠΟΑΔ.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Τσολάκης Ηλίας, δήλωσε: «Οι στόχοι μας, ως εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού κλάδου -απο την πλευρά των πωλήσεων-, είναι κοινοί και με μεγάλη ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή τον οποίο πρέπει να  υπηρετούμε. Από την πλευρά μας, με το σωστό underwriting το οποίο και διευκολύνει το δικό σας έργο όταν προκύψει ένα ζημιογόνο γεγονός, οπότε πιστεύω σε μια συνεργασία η οποία θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους μας».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας