Συνάντηση Ν. Αντιμησάρη και Δ. Χατζηπαναγιώτου με MEGA BROKERS

2226

Επίσκεψη στα γραφεία της MEGA BROKERS πραγματοποίησε η διοίκηση της ERGO Ασφαλιστικής κατά την οποία ο νέος CEO και Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Νίκος Αντιμησάρης συνοδευόμενος από το Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Συνάντηση Ν. Αντιμησάρη και Δ. Χατζηπαναγιώτου με MEGA BROKERS

Είναι η πρώτη επίσκεψη του κ. Αντιμησάρη, σε εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και αποτελεί σημαντικό γεγονός για τη MEGA και τους ανθρώπους της, οι οποίοι και καλωσόρισαν τους εκπροσώπους της ERGO και τους ξενάγησαν στο νέο κτήριο, και τους χώρους εργασίας οι οποίοι είναι σύγχρονοι με δυναμική και στηρίζουν την εταιρεία και τους συνεργάτες της.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα της αγοράς και ήταν εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές, με την ανάλυση θεμάτων σε σχέση με τη συνεργασία τους και την πολιτική ανάπτυξής της, ενώ αντάλλαξαν ευρύτερα απόψεις που αφορούν την ανάπτυξη του κλάδου στο πλαίσιο της εξέλιξης της Ελληνικής οικονομίας.

Οι κύριοι Αντιμησάρης και Χατζηπαναγιώτου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της MEGA κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και για την εταιρεία, την προοπτική της καθώς και για τα επόμενα βήματά της στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συνάντηση Ν. Αντιμησάρη και Δ. Χατζηπαναγιώτου με MEGA BROKERS

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι “η επίσκεψη του νέου CEO της ERGO τιμά την πολυετή συνεργασία μας με την Εταιρεία. Η MEGA BROKERS αποτελεί ανέκαθεν βασικό συνεργάτη της ERGO στην ιδιωτική ασφάλιση”.

Προηγούμενο άρθροΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Founding Sponsor στο συνέδριο του ECONOMIST “SILVER TSUNAMI”
Επόμενο άρθροΗ Affidea μας ενημερώνει για την παχυσαρκία