Διαμεσολαβούντες

Συναντήσεις της NÕS με συνεργάτες της πανελλαδικά

Τον τρίτο κύκλο συναντήσεων για το 2022 με συνεργάτες της σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η NÕS, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, με το δίκτυο να εκδηλώνει την ικανοποίησή του για όλα όσα η εταιρεία προσέφερε τους προηγούμενους μήνες.

Ο κ. Νάσος Λιάγκας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την αξία της NÕS στην ασφαλιστική αγορά αλλά και την εξέλιξη αυτής, μέσω των ανθρώπων της, έτσι ώστε πελάτες και συνεργάτες να έχουν πρόσβαση σε βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Μέσα από μία στοχευμένη τοποθέτηση, ο κ. Αλέξιος Λιάγκας ανέδειξε την ποιότητα και τα νέα εργαλεία που δόθηκαν στο δίκτυο, αλλά και όσα προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά.

«Έρχεται μια νέα εποχή», τόνισε ο κ. Βασίλειος Λιάγκας, «την οποία πρέπει να υποδεχθούμε πανέτοιμοι».  

Η συνάντηση συνεχίστηκε με τις ομιλίες κορυφαίων συνεργατών της NÕS, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις αρχές της εταιρείας και την αλληλεγγύη που επιδεικνύεται από τη διοίκηση.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, «κεντρική ιδέα αυτών των συναντήσεων είναι η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και η προσήλωση στον κοινό στόχο, διοίκησης, συνεργατών και προσωπικού. Το μότο των συναντήσεων «ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ» αναφέρεται σε μια οικογένεια συνεργατών με κοινό στόχο και κοινό όραμα, ένα ικανοποιημένο δίκτυο, και όλα αυτά μέσα από μια δυνατή, ευέλικτη, αξιόπιστη και δυναμική NÕS».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας