ΣΥΑΕ: Πρόσκληση για αιμοδοσία στη Μινέττα Ασφαλιστική

2052

Ο ΣΥΑΕ σε συνεργασία με τη Μινέττα Ασφαλιστική θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Δευτέρα  23/09/2019  από  τις  09.00 π.μ  έως  13.00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας Λ. Συγγρού 193-195 & Χ. Σμύρνης 2,  Ν. Σμύρνη.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΑΕ αναφέρει:

Δεν σας δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσετε τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σας, αλλά αυτό ακριβώς κάνετε κάθε φορά που δίνετε αίμα.

Ο Σ.Υ.Α.Ε  στο πλαίσιο του κοινωνικού του ρόλου και στην στήριξη που θέλει να παρέχει στους συναδέλφους μας σας καλεί όλους να συμμετέχετε σε αυτή την προσφορά ζωής, που διοργανώνει στα κεντρικά της γραφεία, η Ασφαλιστική Εταιρεία  «ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» την Δευτέρα  23/09/2019  από  τις  09.00 π.μ  έως  13.00 μ.μ., Λ. Συγγρού 193-195 & Χ. Σμύρνης 2,  Ν. Σμύρνη. 

Κι όπως αναφέρουν στην πρόσκληση τους οι συνάδελφοι της ομάδας ΕΚΕ Μινέττα:

«Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να ενισχύσετε την προσπάθειά ώστε να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΖΩΕΣ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ….

Μην ξεχνάτε:

Η εθελοντική αιµοδοσία είναι μια προσφορά στο συνάνθρωπο. Είναι ένα δώρο που µπορεί να σώσει ζωές, προσφέροντας μια νέα πνοή ζωής σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας…. »

Πριν πας να δώσεις αίμα, φρόντισε για τα παρακάτω:

  • Να έχεις φάει ένα ελαφρύ γεύμα 3 με 4 ώρες πριν δώσεις αίμα.
  • Την ημέρα που θα δώσεις αίμα να παίρνεις πολλά υγρά, τόσο πρίν όσο και μετά την αιμοδοσία.
Προηγούμενο άρθροΣυνέδριο: Η Κανονιστική Συμμόρφωση στη νέα εποχή
Επόμενο άρθροΠΣΣΑΣ: Η επιμόρφωση είναι το εργαλείο ανάπτυξης!