ΣΥΑΕ: Γενική Συνέλευση στις 5 Οκτώβρη

875
SYAE

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών, μετά και τη δεύτερη αναβολή της Γεν. Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, συγκαλεί και προσκαλεί τα μέλη του στην τρίτη και τελευταία τα­κτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 5 Οκτω­βρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 μ.μ.

Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συλλόγου Βησσαρίω­νος 9 – 4ος όροφος (αίθουσα ΟΤΟΕ) με θέματα:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Ενημέρωση για το ΤΕΑΕΑΠΑΕ

Στη σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσαν, εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας, κ.κ. Σπύρος Κολαΐτης και Τέλης Χρηστίδης, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «Διαπιστώνοντας ότι βρισκόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με νέα προβλήματα –γενικότερα των εργαζομένων και ειδικότερα του κλάδου μας– θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι αναγκαία η προσπάθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ για αναδιοργάνωση και μαζικοποίηση του Σωματείου.

Παρακαλούμε όλους τους Συναδέλφους να παραβρεθούν

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε  να  επισκέπτεστε   τα   site   του   συλλόγου και της Ομοσπονδίας: www.syae.gr  & www.oase.gr από τα οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ενέργειες και τις δράσεις του  Σ.Υ.Α.Ε. &  της  Ο.Α.Σ.Ε ή μπορείτε να μας ακολουθείτε στο Facebook στην σελίδα μας πληκτρολογώντας τα αρχικά μας: ΣΥΑΕ».

Προηγούμενο άρθροΗ Οδηγία της ΕΕ για το φύλο και πώς “ακυρώνεται” στην πράξη στην ασφάλιση αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροΓιώργος Κολτσίδας: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη μας δίνει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα»