ΣΥΑΕ: Αιμοδοσία στη Eurolife ERB στις 3 Δεκεμβρίου

2507
αιμοδοσία

Πρόσκληση για αιμοδοσία απευθύνει και πάλι ο ΣΥΑΕ, αυτή τη φορά στα κεντρικά γραφεία της Eurolife ERB, την Τρίτη 03/12/2019 από τις 10.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.

Κάλεσμά του ο Σύλλογος σημειώνει:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι σε όλους γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που έχει η χώρα μας όσον αφορά στην επάρκεια των απαιτούμενων αποθεμάτων αίματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι όσοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογη ανάγκη, να αγωνιούμε κάθε φορά για το πώς θα εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες ποσότητες για τον άνθρωπό μας.

Ο Σ.Υ.Α.Ε., προσπαθεί εδώ και 6 χρόνια να περιορίσει αυτήν αγωνία και να σταθεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δίπλα στους συναδέλφους μας, για αυτό τον σκοπό θα διενεργήσει αιμοδοσία, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρεία  EUROLIFE ERB.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ την ΤΡΙΤΗ 03/12/2019 από τις 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., στην  ασφαλιστική εταιρεία  EUROLIFE ERB, Πανεπιστημίου 33-35 & Κοραή, (Είσοδος από Πανεπιστημίου).

Πριν πας να δώσεις αίμα, φρόντισε για τα παρακάτω:

  • Να έχεις φάει ένα ελαφρύ γεύμα 3 με 4 ώρες πριν δώσεις αίμα.
  • Την ημέρα που θα δώσεις αίμα να παίρνεις πολλά υγρά, και πριν και μετά την αιμοδοσία.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην επιτυχία της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ

O Πρόεδρος                                         Η Γεν. Γραμματέας

Σπύρος  Κολαΐτης                                Αλεξάνδρα Θεοδωρίδου

Προηγούμενο άρθροΣΠΑΤΕ: Friday & Cyber Monday αυτήν την Αγορά υπηρετούμε…
Επόμενο άρθροERGO: Επίσημο δείπνο αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΑ