Δράσεις ΕΚΕ

Σ.Υ.Α.Ε.: Ανακοίνωση – Πρόσκληση Για Αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων καλεί όλους τους εργαζόμενους στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που διοργανώνει την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου από τις  10.00 π.μ  εως 14.00 μ.μ., στα γραφεία της EUROLIFE ERB, Λ. Συγγρού 209- 21.

Στην ανακοίνωση πρόσκληση που εξέδωσε το Δ.Σ. του ΣΥΑΕ και υπογράφουν ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος   Κολαΐτης, και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Τέλης Χρηστίδης, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι σε όλους γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που έχει η χώρα μας όσον αφορά στην επάρκεια των απαιτούμενων αποθεμάτων αίματος, λόγω της χαμηλής εθελοντικής προσφοράς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι όσοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογη ανάγκη, να αγωνιούμε κάθε φορά για το πώς θα εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες ποσότητες για τον άνθρωπό μας.

Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, παρόλο που δεν έχει προλάβει να κλείσει χρόνο από την δημιουργία της, παρείχε σε συναδέλφους μας που είχαν ανάγκη, 44 φιάλες αίμα.

Ο Σ.Υ.Α.Ε. για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συναδέλφων μας, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, θα διενεργήσει αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, στα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρεία  EUROLIFE ERB.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ    01 / 10 / 2014  από τις  10.00 π.μ  εως 14.00 μ.μ., στην  ασφαλιστική εταιρεία EUROLIFE ERB, Λ. Συγγρού 209 – 211.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με την παρουσία μας στην επιτυχία της».

     

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας