Στρατηγική συνεργασία 3p insurance brokers και money market SA

719

Οι συνεργασίες που ανακοινώνονται, ενίοτε, στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης προκαλούν αίσθημα αισιοδοξίας για την εξέλιξή τους.

Μία από τις περιπτώσεις αυτές, είναι και η συνεργασία 3P Insurance Brokers και money market SA, κυρίως λόγω της προσήλωσης των προσώπων που εμπλέκονται στο εγχείρημα να πετυχαίνουν τους στόχους τους σε περιβάλλον προκλήσεων!

Η ασφαλιστική αγορά έχει σήμερα περισσότερο από ποτέ ανάγκη το παράδειγμα και τα αποτελέσματα ποιοτικών συνεργασιών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εξέλιξη των φιλόδοξων σχεδίων των κ.κ. Τ. Παλαιολόγου, Γ. Λούβαρη, Μ. Μαρσέλλου και Σ. Παπαντωνόπουλου.

 

Η 3P Insurance Brokers και η money market SA. ανακοίνωσαν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας τους στις 31 Οκτωβρίου.

Βασικός άξονας είναι η δημιουργία συνεργιών βασισμένων στα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε εταιρείας, με απώτερο στόχο την παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών τόσο προς επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όσο και προς τον τελικό Καταναλωτή.

Με  βάση τα παραπάνω, η 3p Insurance brokers αναλαμβάνει την υποστήριξη των εργασιών της money market στους κλάδους Ζωής, Υγείας και Περιουσίας, ενώ αντίστοιχα η δεύτερη θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στον τομέα της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής υποστήριξης Συνεργατών και Πελατών μέσω ενός ευφυούς συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών.

Σχολιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας οι κ.κ. Γιώργος Λούβαρης και Τάκης Παλαιολόγος, της 3Ρ Insurance Brokers δήλωσαν:

«Ξεκινάμε την υλοποίηση ενός ευρέως φάσματος σχεδιασμών, με την πεποίθηση ότι το μέλλον βρίσκεται εκεί που η τεχνολογία τίθεται στη διάθεση επαγγελματιών διαμεσολαβητών, που είναι σε θέση να αναγνωρίσουν την προστιθέμενη αξία που αυτή δημιουργεί στην καθημερινότητά τους».

Από πλευράς της money market, οι κ.κ. Σωτήρης Παπαντωνόπουλος και Μανώλης Μαρσέλλος,  χαιρέτισαν την έναρξη της συνεργασίας τονίζοντας:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή την εξέλιξη, που μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της 3Ρ σε ιδιαίτερα σημαντικούς κλάδους ασφάλισης, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται».

Η συνεργασία αποτελεί προϊόν λεπτομερών συζητήσεων, έχει πολυετή ορίζοντα περιλαμβάνοντας δράσεις που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έτοιμη να καλωσορίσει επιπλέον σχήματα που επιθυμούν να συμπορευθούν στην επόμενη ημέρα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Σοφός: Στόχος μας η αριστεία στη διαμεσολάβηση
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια, κύριε Κοκκάλα!