Εταιρείες

Στους “Top 25 InsurTech CEOs of 2020” ο Παναγιώτης Λελεδάκης

Ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, Founder & CEO του IFAAcademy, συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους 25 CEOs παγκοσμίως στην κατηγορία “Insurtech”σε διαγωνισμό που διοργάνωσε ο διεθνής οργανισμός Technology Innovators, με έδρα την Καλιφόρνια της Αμερικής.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι εξαιρετικά τιμητικό για τo IFAAcademy διότι μια ελληνική start-up ξεχώρισε σε παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα σε μεγάλους οργανισμούς της Αμερικής, και επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή παγκόσμια ανάπτυξή της.

Συνέντευξη του κ. Λελεδάκη για τη διάκριση αυτή φιλοξενήθηκε στο περιοδικό της Αμερικής “Technology Innovators”.

Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται σε συνέχεια και άλλων πολύ σημαντικών διεθνών διακρίσεων των τελευταίων 3 ετών:

  • “Top 50 Leaders in Education” παγκοσμίως από τον διεθνή οργανισμό GFEL (Global Forum for Education and Learning) που απονεμήθηκε στο Dubai.
  • Finalist MIT Enterprise forum Greece. Διάκριση ανάμεσα στις 10 καλύτερες ιδέες στον διαγωνισμό καινοτομίας από το πανεπιστήμιο  ΜΙΤ.
  • “Βest startup in the educational-technology” στα πανευρωπαϊκά βραβεία “Startup Europe Awards”.
  • 1η θέση στα βραβεία καινοτομίας από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κύπρου και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.
  • “Best Insurance & Finance Advisor Training Institute 2020” από τον βρετανικό οργανισμό Corporate Vision member of AI Global Media.

«Καθώς κλείνει το 2020 και το IFAAcademy μπαίνει στον 6ο  χρόνο ζωής του, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους σπουδαστές μας και τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ανυποχώρητη αισιοδοξία και ανεξάντλητη επιμονή το κοινό μας όραμα, να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού μας στη θέση που του αξίζει και στην κατανόηση από τους συμπολίτες μας και από τον επιχειρηματικό κόσμο ότι η “Ασφάλιση είναι το πιο έξυπνο χρηματοοικονομικό εργαλείο κοινωνικής συμμαχίας που εφηύρε ποτέ άνθρωπος”», τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Οργανισμός.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας