Διαμεσολαβούντες

“Στον αέρα” το Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΕΑΕΕ) και η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΕΑΔΕ) χαιρετίζουν την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Απόλυτα εύλογη αυτή η ικανοποίηση, καθώς μετά από δικές τους συντονισμένες ενέργειες, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, κατέστη δυνατή η δημιουργία από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε) του ιστότοπου http://insuranceregistry.uhc.gr/ που είναι διαθέσιμος στο κοινό από 04.01.2018.

Στον ιστότοπο αυτό είναι καταχωρημένοι όλοι οι ενεργοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που έχουν εγγραφεί και πιστοποιηθεί από τα κατά τόπους αρμόδια Επιμελητήρια.

«Χαιρετίζουμε τη λειτουργία του νέου αυτού ιστότοπου που επιτρέπει σε κάθε πολίτη που συναλλάσσεται με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να διαπιστώνει με έγκυρο τρόπο ότι συνομιλεί με πιστοποιημένους επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ευρέως γνωστή η λειτουργία του», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους η ΕΑΕΕ και η ΕΑΔΕ.

Παράλληλα, καλούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να ελέγξουν άμεσα τα στοιχεία της προσωπικής τους καταχώρισης στο νέο Μητρώο και σε περίπτωση λάθους να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους αρμόδια Επιμελητήρια εγγραφής τους ενημερώνοντας συγχρόνως και την Κ.Ε.Ε.Ε. (στοιχεία επικοινωνίας: http://insuranceregistry.uhc.gr/Contact).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας