Στο Gallery of Stars 4 ασφαλιστικοί σύμβουλοι της MetLife Alico

428

Τέσσερα ακόμη μέλη του Δικτύου Πωλήσεων της MetLife Alico στην Ελλάδα ανακηρύχθηκαν μέλη του Gallery of Stars της MetLife Alico, με βάση τις διαχρονικά εξαιρετικές τους επιδόσεις, όχι μόνον ποσοτικές αλλά και ποιοτικές, εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Πρόκειται για τους Συντονιστές Ομάδας κ.κ. Ι. Κούση (D.S.F. Αθηνών) και Π. Σταθόπουλο (Γραφείο Πωλήσεων κ. Β. Σμυρνιού), καθώς και για τους ασφαλιστικούς συμβούλους κ.κ. Ι. Αλεξανιάν (Γραφείο Πωλήσεων κ. Ευστρ. Κακάμπουρα) και Κ. Χατζηστεφάνου (Γραφείο Πωλήσεων κ. Ι. Δάγκαρη), οι οποίοι διακρίθηκαν για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που τους χαρακτηρίζει.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Επίλεκτων Ασφαλιστών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, έγινε και η επίσημη παρουσίαση των πορτραίτων των τεσσάρων συνεργατών, τηρώντας μία παράδοση που κρατά αρκετές δεκαετίες.

Τους βραβευόμενους τίμησε η διοίκηση της Εταιρείας με επικεφαλής τον κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Regional Head – Eastern & Southern Europe.

Τα πορτραίτα των τεσσάρων συνεργατών της MetLife Alico θα αναρτηθούν μαζί με αυτά των άλλων κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της Εταιρείας στα Κεντρικά Γραφεία της στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροLloyd’s: Το καλύτερο προφίλ στο Twitter
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Συνεργατών Mega Brokers