Εταιρείες

Στο Cape Town το εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τη Νότια Αφρική και πιο συγκεκριμένα το Cape Town είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12-20 Μαρτίου.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, τη δύναμη της ομάδας, την κουλτούρα της επιβράβευσης και την εμπειρία ενός ξεχωριστού ταξιδιού στη Νότια Αφρική είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12-20 Μαρτίου και συμμετείχαν σε αυτό συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, ενώ την ομάδα συνόδευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Robert Gauci, επιβεβαιώνοντας την υψηλή αξία και στρατηγική προτεραιότητα ανάπτυξης που αποδίδεται στο Εταιρικό Δίκτυο.

Ο κεντρικός σχεδιασμός του ταξιδιού από τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως άλλωστε η εταιρική παράδοση επιβάλλει, ως στόχο είχε τόσο να ψυχαγωγήσει όσο και να ενισχύσει τους δεσμούς της ομάδας, με πολλαπλές εναλλαγές και εκπλήξεις, διαδρομές και προορισμούς όπως το Cape Peninsula και το Cape Point με τη θέα του ωκεανού, το Boulders Βeach αλλά και το νησί Robben, την φυλακή όπου κρατούνταν ο Νέλσον Μαντέλα για 18 χρόνια.

Ανάμεσα στις εμπειρίες που ξεχώρισαν κατά το 9ήμερο ταξίδι περιλαμβάνεται η επίσκεψη στους αμπελώνες και η δοκιμή των τοπικών κρασιών, το σαφάρι στο Aquila Private Game Reserve και, τέλος, το δείπνο στο ενυδρείο Two Oceans Aquarium που φιλοξενεί θαλάσσια είδη από δύο ωκεανούς.

Στην ομάδα συμμετείχαν επίσης, από την Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι κ.κ. Τάσος Αναστασίου, Γενικός Διευθυντής Γενικών Κλάδων & Μετασχηματισμού, Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Κλάδων Ζωής & Υγείας, Αντώνης Χρηστίδης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με όλα τα στελέχη, για τους υψηλότερους στόχους και επιδόσεις και για την πρώτη ασφαλιστική που στοχεύει να είναι και η καλύτερη ασφαλιστική!


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας