Εταιρείες

Στην Ευρώπη Ασφαλιστική ο κ. Ερρίκος Μοάτσος

Από τον κ. Ερρίκο Μοάτσο θα αντιπροσωπεύεται πλέον η Ευρώπη Ασφαλιστική στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος ήδη συμπλήρωσε μισό αιώνα και πλέον επιτυχούς παρουσίας στην αγορά, δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΕΑΕΕ.

Η ασφαλιστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΗ, αποκλειστικό δημιούργημα του κ. Νίκου Μακρόπουλου, συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, συστρατεύοντας εκτός από τον κ. Ερρίκο Μοάτσο και την εκλεκτή και αγαπημένη κόρη του κ. Μακρόπουλου, την κα Λαβίνια Μακροπούλου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Στην Ευρώπη Ασφαλιστική ο κ. Ερρίκος Μοάτσος

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική:
Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος
Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστικής, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, εξέλεξε Α’ Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστικής τον κ. Ερρίκο Μοάτσο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστικής διόρισε, επίσης ,τον κ. Ερρίκο Μοάτσο ως εκπρόσωπό της στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με αναπληρωτή τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Ανδρέα Ρούβα. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης ασφαλιστικής, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τον κ. Ε. Μοάτσο, έμπειρο και καταξιωμένο μέλος της ασφαλιστικής αγοράς που έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος/ Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλες πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες και του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Είμαι σίγουρος ότι, με την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, ο κ. Ε. Μοάτσος θα συμβάλει στην περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη της εταιρείας».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας