Διαμεσολαβούντες

Στη Mega Brokers η TZORTZIS S.A.

Η Mega Brokers ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση, μέσω της στρατηγικής συμφωνίας εξαγοράς της TZORTZIS S.A. Η Mega Brokers απέκτησε το 100% των μετοχών της TZORTZIS S.A. με ίδια κεφάλαια και συνεχίζει τις δραστηριότητες της με μεγάλη ρευστότητα και με μηδενικό δανεισμό. Ο κ. Γιάννης Τζώρτζης θα αναλάβει ρόλο Αντιπροέδρου (non-executive) στη Mega Brokers με ευθύνη την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Περιφέρεια.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Mega Brokers, αυτή η κίνηση είναι ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες, καθώς θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών, αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων των 2 οργανισμών με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο ενοποιημένος οργανισμός θα έχει περισσότερα από 75 εκατ. καθαρά ασφάλιστρα, 330.000 ιδιώτες ασφαλισμένους, 4.000 επιχειρήσεις, 70 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και 1.550 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα με διοικητικά γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους για το 2024 και ο κ. Γιάννης Τζώρτζης θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της TZORTZIS S.A. Ο κ. Γιάννης Τζώρτζης θα αναλάβει, επίσης, ρόλο Αντιπροέδρου (non-executive) στη Mega Brokers με ευθύνη την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Περιφέρεια.

Αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της εξέλιξης της Mega Brokers και «δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με οικονομική σταθερότητα και συνέπεια προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη», επισημαίνεται εν κατακλείδι.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας