Στη Λευκωσία, με αφορμή ένα βιβλίο…

660
Από αριστερά οι κ.κ. Τζέραλντ Τέρνερ, Γιάννης Κακαβίτσας, Τώνια Τσαγγάρη και Στέφη Δράκου.

Έχοντας την ευχαρίστηση να φιλοξενηθώ από τον κ. Αλέξανδρο Τέρνερ στη Λευκωσία, σε μια υπέροχη βραδιά συνάντησης φίλων, μάλλον, παρά πελατών της Carpenter Turner, ξαναείδα παλιούς γνώριμους, διακεκριμένους της ασφαλιστικής αγοράς της Κύπρου.

Με χαρά συνάντησα την Υπουργό Δικαιοσύνης, κα Στέφη Δράκου, από τις… εγγυήτριες δυνάμεις της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς.

Καμάρωσα την Έφορο Ασφαλειών, κόρη του παλιού καλού μου φίλου Λάμπρου Προδρόμου, κα Τώνια Τσαγγάρη. Μου φαίνεται ότι πολύ την ταλαιπωρούν οι ασφαλιστές ή και η ίδια ταλαιπωρεί τους ασφαλιστές!

Μίλησα δι’ ολίγον με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, κ. Ευάγγελο Αναστασιάδη, τους επικεφαλής του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ.κ. Χαράλαμπο Χαμπουρή και Ανδρέα Ευσταθίου, που γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του.

Είχα τη χαρά να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με την πρωταγωνίστρια στον κλάδο Ζωής, Γενική Δ/ντρια της CNP Cyprialife, κα Άνδρεανή Καλλιμάχου, και τον σύζυγό της, ο οποίος είναι Γενικός Δ/ντής στη CNP Ασφαλιστική, κ. Ανδρέα Στυλιανού.

Γενικά, στην όμορφη αυτή βραδιά που μου χάρισε η οικογένεια Τέρνερ και ο συγγραφέας του βιβλίου «Βασικές Αρχές της Αντασφάλισης», κ. Γιάννης Κακαβίτσας, το οποίο προσφέρθηκε σε όλους τους καλεσμένους, διαπίστωσα ότι η κυπριακή ασφαλιστική αγορά και αυξάνει τα τεχνικά της αποτελέσματα και διατηρεί τους συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ των μελών.

Ένιωσα πολύ όμορφα με τους Κύπριους ασφαλιστές. Τους ευχαριστώ!

Δημήτρης Ρουχωτάς


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΠροβληματισμοί, όχι κουτσομπολιά (Μέρος 2ο)
Επόμενο άρθροInteramerican: Συμμετείχε σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον