Εταιρείες

Στη Eurolife FFH ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου

Η Eurolife FFH ενισχύει τη δυναμική της Τεχνικής της Διεύθυνσης και καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση Senior Risk Consultant Engineer στην εταιρεία.

Πρόκειται για ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις επιθεωρήσεις βιομηχανικών κινδύνων και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στη Eurolife FFH ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια απασχολείται στον ασφαλιστικό κλάδο ως επιθεωρητής κινδύνων, έχοντας την ευθύνη εντοπισμού και ανάλυσης πιθανών κινδύνων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις (Risk Assessment/ Risk Analysis). Από τη νέα του θέση και με τις γνώσεις που διαθέτει, ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου θα υποστηρίξει τη στρατηγική της εταιρείας, προσδίδοντας περαιτέρω τεχνογνωσία στην αξιολόγηση των κινδύνων και στις υπηρεσίες που η Eurolife FFH παρέχει στους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της. Ταυτόχρονα, στόχος του είναι να δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της.

«Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου στην οικογένεια της Eurolife FFH. Ως επιθεωρητής με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στην αξιολόγηση των κινδύνων, θα προσθέσει αξία στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και τους ασφαλισμένους μας, με στόχο την αναβάθμιση των σχέσεων μαζί τους», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στη Eurolife FFH, ενώ η Αμαλία Μόφορη, Γενική Διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης, σημείωσε ότι «η προσθήκη του αποτελεί έμπρακτη επένδυση της εταιρείας στην ανάπτυξη του κλάδου των γενικών ασφαλίσεων και ενδυναμώνει την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας. Ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου θα συμβάλει στους στόχους μας, ενώ θα φέρει τους πελάτες μας πιο κοντά στη βέλτιστη κάλυψη της ανάγκης τους, μέσα από τη σωστή έρευνα και ανάγνωση των στοιχείων και δεδομένων που συγκεντρώνουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Eurolife FFH, μίας κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας. Μέσα από τον νέο μου ρόλο θα συμμετέχω στην περαιτέρω ενδυνάμωση και εξέλιξη της Τεχνικής Διεύθυνσης. Είναι τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη, η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων στην εταιρεία. Ευχαριστώ θερμά τη Eurolife FFH για την εμπιστοσύνη της».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας