Στα διαμάντια της ελληνικής αγοράς η MEGA BROKERS

1642

H MEGA BROKERS, απέσπασε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2020.

Η ετήσια διοργάνωση «Diamonds of the Greek Economy» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στο ξενοδοχείο HILTON Athens.

Αξιολογήθηκαν περισσότερες από 10.000 εταιρείες και οι διακρίσεις βασίστηκαν σε ποσοτικά κριτήρια όπως ο κύκλος εργασιών και η κερδοφορία, αλλά και ποιοτικά κριτήρια όπως το κοινωνικό αποτύπωμα και οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των μεγαλύτερων Ελληνικών επιχειρήσεων, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στα διαμάντια της ελληνικής αγοράς η MEGA BROKERS

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Η Mega Brokers ξεκίνησε από μια ατομική επιχείρηση και σήμερα εξυπηρετεί περισσότερους από 250.000 πελάτες και 4.200 επιχειρήσεις. Είναι ιδιαίτερη τιμή να παραλαμβάνω τη σημερινή διάκριση εκ μέρους της Eταιρείας. Το βραβείο ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό μας που αποτελείται από τις διοικητικές υπηρεσίες και τους συνεργάτες μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Επίσης ανήκεις στους πελάτες μας οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας κατατάσσουν στην κορυφή ως τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα ”.

Προηγούμενο άρθροΈλαμψε η Affidea στα «Diamonds of the Greek Economy 2020»
Επόμενο άρθροΗ INTERAMERICAN σηματοδοτεί το μέλλον για την Επιχειρηματικότητα και Σταδιοδρομία