Διαμεσολαβούντες

ΣΠΑΤΕ: Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο ΣΠΑΤΕ στον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, με αφορμή την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στην επιστολή που υπογράφουν για λογαριασμό του Δ.Σ. η Πρόεδρος, κα Μαρία Δημητριάδη, και η Γενική Γραμματέας, κα Ελευθερία Μεταξά, αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλε Γιάννη!

Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την επάξια και ομόφωνη αναγόρευσή σου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Με την ύψιστη αυτή τιμή αναγνωρίζεται η συνεχής και αέναη προσφορά σου στην Κοινωνία και στην Επιχειρηματική Κοινότητα.

Το γεγονός αυτό τιμά παράλληλα την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, την οποία και υπηρετείς όλα αυτά τα χρόνια με επιτυχία και ανιδιοτέλεια.

Σου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια όλων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερός και δυνατός, για να συνεχίσεις το έργο σου και μέσα από τον νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου.

Διαβάστε επίσης: E.E.A.: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

ΕΕΑΕ: Θερμά Συγχαρητήρια προς τον κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας