Εκδηλώσεις

ΣΠΑΤΕ: Εορταστική εκδήλωση, με αφορμή τα 40 χρόνια ίδρυσής του

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών από την Ίδρυση του ΣΠΑΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής διοργανώνει Εορταστική Εκδήλωση την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Halandri Tennis Club.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θα ξεκινήσει στις 19:00, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. Κατά την έναρξη θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος, κα Μαρία Δημητριάδη, και ο Αντιπρόεδρος, κ. Νίκος Ζόμπολας. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Πολιτείας και σύντομη αναδρομή από τον κ. Αρτέμη Κοντοπίδη, ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου. Ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Νομικό του Συλλόγου, κα Αγάθη Μεταξά, και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΕΑ, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, θα έχουν στο επίκεντρο τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό που ταλανίζει τον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βραβευθεί ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, για την πολύτιμη στήριξη των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης αλλά και για τη συμβολή του στην ανάδειξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να απευθύνουν χαιρετισμό εκ μέρους της Πολιτείας ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως & ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ., Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος & ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Μέλη του ΣΠΑΤΕ και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση Δείπνου σε όλους τους Συμμετέχοντες.

Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής ευχαριστεί, για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξη στο έργο του, τις Ασφαλιστικές Εταιρείες Εθνική, MINETTA & Groupama, οι οποίες συμμετέχουν στην Εκδήλωση ως Χορηγοί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου spate.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6912 456


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας