Εταιρείες

Σήμερα το Συνέδριο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ειδήσεις που θα ενθουσιάσουν τους Συνέδρους του 29ου Συνεδρίου Πωλήσεων της Εθνικής, της πρώτης ασφαλιστικής, αναμένονται αύριο.

Στο Συνέδριο που η διοίκηση της Εταιρείας διοργανώνει την Παρασκευή 30 Μαΐου, στις 11.00 π.μ., στο «Θέατρο» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, στον Ταύρο), θα παρουσιαστούν οι στόχοι και οι προθέσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η δυναμική στις εξελίξεις οδηγεί στην υπέρβαση των προκλήσεων της εποχής και αποδίδει πειστικά τη στρατηγική του μέλλοντος για την Εταιρεία.

Η Εθνική Ασφαλιστική συναισθάνεται ότι η δική της δυναμική είναι ικανή να συμπαρασύρει την ελληνική ασφαλιστική αγορά στην επόμενη ημέρα.

Για το συνέδριο η Εθνική Ασφαλιστική εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΤΟ 29ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Το 29ο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιείται, αύριο,  30 Μαΐου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, με τη συμμετοχή 900 συνέδρων από το εταιρικό παραγωγικό δίκτυο και το διοικητικό προσωπικό της Εταιρίας.

Το Συνέδριο αυτό έχει ως στόχο να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για την Εταιρία, η οποία με την αμέριστη συμπαράσταση της μητρικής Εθνικής Τράπεζας, διαμορφώνει, ως ηγέτιδα δύναμη, τις νέες εξελίξεις στην Ασφαλιστική Αγορά.

Η χώρα – όπως καταμαρτυρούν και οι μεγάλες επενδύσεις των διεθνών οίκων σε διάφορους τομείς της οικονομίας – δείχνει να εξέρχεται από την κρίση. Η Εθνική Ασφαλιστική, με βήματα προσεκτικά σχεδιάζει τις ενέργειές της  για την επόμενη ημέρα.

Οι στόχοι, οι προοπτικές και η στρατηγική εξυπηρέτησης του πελάτη από την Εταιρία και τους συνεργάτες της θα αποτελέσουν το αντικείμενο του 29ου Συνεδρίου Πωλήσεων του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ συγχρόνως θα βραβευθούν οι συνεργάτες που ξεχώρισαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς.

 Στη φωτ. ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας, κ. Δημήτρης Δημόπουλος.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας