Δράσεις ΕΚΕ

Σημαντική η συμμετοχή των Εταίρων και Φίλων του Πανόρμου στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία

Σημαντική ήταν η συμμετοχή των Εταίρων & Φίλων του ΠΑΝΟΡΜΟΥ στην 8η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου, και είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 9 φιαλών αίματος. Η συγκεκριμένη ημερομηνία επελέγη λόγω των αυξημένων αναγκών σε αίμα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι Εταίροι ανταποκρίθηκαν, για ακόμα μια φορά, στο κάλεσμα του Συνεργατικού Σχήματος για τη δημιουργία «αποθέματος» φιαλών αίματος υπέρ του ΠΑΝΟΡΜΟΥ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 9η Εθελοντική Αιμοδοσία που αναμένεται να προγραμματιστεί περί τα τέλη της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 συνολικά Εθελοντικές Αιμοδοσίες έχουν συγκεντρωθεί στην Τράπεζα Αίματος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ 46 φιάλες, εκ των οποίων έχουν διατεθεί στους Εταίρους και τις οικογένειές τους για την κάλυψη έκτακτων αναγκών οι 28.

Ο Πρόεδρος κ. Κλήμης Δημαρχιάδης συνεχάρη όλους όσους παρευρέθηκαν και ανέφερε ότι «η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Το αίμα είναι εξαιρετικά πολύτιμο, είναι ζωντανός ιστός με περιορισμένη διάρκεια ζωής και γι’ αυτό θα πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να γίνουν εθελοντές αιμοδότες σε συστηματική βάση».

Ως είθισται, ακολούθησε γεύμα σε γνωστό μεζεδοπωλείο σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα. Με χαλαρή διάθεση οι Εταίροι αντάλλαξαν απόψεις σε διάφορα θέματα, γεύτηκαν νόστιμους μεζέδες και έδωσαν τις απαραίτητες καλοκαιρινές ευχές.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας