ΣΕΣΑΕ: Ολοκληρώθηκε το 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου, με νικητή την Interamerican

828

Σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, με κύρια χαρακτηριστικά τον έντονο ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ομάδων, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το έβδομο, ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019.

Από τις δώδεκα (12) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρείας Interamerican, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη της ΜΚΟ “Διογένης”.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο κ. Α. Φώσκολος, μέλος της νικήτριας ομάδας, με 10 τέρματα.

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας Generali, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρείας AXA.

Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν και οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι στη δική τους, ξεχωριστή, αναμέτρηση κατάφεραν να αποσπάσουν το ενδιαφέρον και το θερμό χειροκρότημα όλων! Νικητές όλοι !

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβάλουν  στο φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν με χορηγίες οι Εταιρείες:

ΑΟΝ – Πλατινένιος Χορηγός

ERGO, EUROLIFE ERB   και MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί

Προηγούμενο άρθροΤτΕ: Αύξηση του ενεργητικού των ασφαλιστικών το 1ο τρίμηνο 2019
Επόμενο άρθρο8,5 εκατομμύρια πληρώθηκαν μέχρι σήμερα από ALPHA και QUDOS