ΣΕΣΑΕ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

947
sesae logo

Περισσότερα από 80 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών της 8ης Φεβρουαρίου 2023.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Ι. Βασιλάτος, Πρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., ανέλυσε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου κατά τη διάρκεια του 2022.

Οι Πρόεδροι των Επιτροπών αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έλαβαν για την ολοκλήρωση του έργου τους.

Με την ευκαιρία αυτήν, εκφράστηκαν οι θερμές ευχαριστίες των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές που παρείχαν στον Σύνδεσμο και αυτή τη χρονιά την υποστήριξή τους και συνέβαλαν να διατηρηθεί και φέτος η ποιότητα αλλά και το χαμηλότερο δυνατό κόστος συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να επιδώσουν στους εκπροσώπους του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Τα Μέλη του Συνδέσμου ενημερώθηκαν για το έργο το οποίο επιτελεί ο φορέας αυτός, τον οποίο ο Σύνδεσμος υποστηρίζει τα τελευταία 9 χρόνια.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έληξαν με την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2023 – 2024.

Πιο συγκεκριμένα, εξελέγησαν κατά σειρά πλειοψηφίας οι εξής:

(1) ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
(2) ΚΟΥΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
(3) ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
(4) ΣΑΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ
(5) ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
(5) ΠΕΤΡΟΒΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
(7) ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
(8) ΜΠΕΦΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ
(9) ΜΠΕΣΣΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Αναπληρωματικοί:

(1) ΤΑΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
(2) ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
(3) ΜΑΡΤΙΝΟΒΙΤΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

   


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροKaspersky: Αύξηση των δαπανών κυβερνοασφάλειας μέσα στα επόμενα τρία χρόνια
Επόμενο άρθροHellas Direct: Ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική