Σεμινάρια για τους συνεργάτες της Globalnet Insurance Brokers

334

Δύο πολύ ενδιαφέροντα θέματα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 35 περίπου συνεργάτες του δικτύου της Globalnet Insurance Brokers στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της εταιρείας.

Το πρώτο θέμα είχε σαν αντικείμενο τον επίκαιρο και κρίσιμο τομέα της ασφάλισης Επαγγελματικών Ευθυνών, ενώ στο δεύτερο τμήμα του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν  αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Safe Plus Νοσοκομειακό, ενός πραγματικά καινοτόμου προϊόντος που διατίθεται αποκλειστικά από την Safe Plus με την υποστήριξη της Generali και βρίσκεται πλέον στη διάθεση και των συνεργατών της Globalnet. 

Στην παρουσίαση των ασφαλίσεων Επαγγελματικών Ευθυνών αναπτύχθηκαν θέματα όπως [α] το νομικό πλαίσιο που ορίζει την επαγγελματική ευθύνη και τη διαφοροποίησή της κάλυψης από άλλες κατηγορίες ευθυνών (π.χ. από τη Γενική αστική ευθύνη), [β])  τα διάφορα είδη επαγγελματικών ευθυνών (π.χ. απαιτήσεις για σωματικές βλάβες & υλικές ζημίες, απαιτήσεις για οικονομικές ζημίες), [γ] η διαδικασία της ασφάλισης από τον προσδιορισμό των αναγκών του κάθε επαγγελματία και τη σωστή συμπλήρωση της πρότασης ασφάλισης, μέχρι την προσφορά, την έκδοση του συμβολαίου και τη διαδικασία της αποζημίωσης και τέλος [δ] εμπορικά και πωλησιακά θέματα για την αγορά, τις ασφαλιστικές, τον ανταγωνισμό , τη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η Globalnet στους συνεργάτες της σε συνεργασία με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιριών και ασφαλιστικών αγορών.

Με αυξημένο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες και το δεύτερο τμήμα του σεμιναρίου που αφορούσε το Νοσοκομειακό πρόγραμμα Safe Plus, το οποίο παρουσιάστηκε με εξαιρετική γλαφυρότητα και σαφήνεια από τον πολύ έμπειρο, κ. Τάσσο Παγώνη, Γενικό Διευθυντή της Safe Plus, που αποτελεί και τον πνευματικό πατέρα του πρωτότυπου αυτού προϊόντος.  Ο κ. Παγώνης ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που συνοπτικά είναι [α] η απλότητα (χωρίς ιατρικές εξετάσεις) σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα για τον ασφαλιζόμενο, [β] η επάρκεια των καλύψεων σε συνδυασμό με την εξαιρετικά προσιτή τιμή και [γ] η σιγουριά και εξειδίκευση της Generali σαν ασφαλιστικός φορέας του προγράμματος σε συνδυασμό με την πωλησιακή υποστήριξη της Safe Plus και της Globalnet. Η πραγματική καινοτομία του προγράμματος, όπως εξήγησε ο κ. Παγώνης, βρίσκεται στο γεγονός ότι το προϊόν αυτό μπορούν να το προσφέρουν όλοι οι διαμεσολαβητές Γενικών ασφαλειών στους πελάτες τους, χωρίς να εμπλακούν οι ίδιοι στην ευαίσθητη διαδικασία των ιατρικών ερωτήσεων στους υποψήφιους ασφαλισμένους, την οποία αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου τηλεφωνικά απευθείας με τον πελάτη οι εντεταλμένοι ιατροί της Generali.

Η εκτεταμένη συζήτηση που ακολούθησε πάνω στα θέματα των σεμιναρίων ήταν μια ζωντανή απόδειξη για τη χρησιμότητα της επιτυχημένης εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας της Globalnet για τους συνεργάτες του δικτύου της και των ολοκληρωμένων υπηρεσιών με τις οποίες τους υποστηρίζει αποτελεσματικά σε επιχειρηματικές ασφαλίσεις.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, κυρία Ευγενία Καφφετζή, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχία της ημερίδας υπενθυμίζοντας ότι η εταιρεία αποτελεί σήμερα ένα από τα δυναμικότερα και πλέον αξιόπιστα δίκτυα ανεξάρτητων διαμεσολαβητών της ασφαλιστικής αγοράς και οι συνεργάτες της Globalnet βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση γιατί:

– λειτουργούν χωρίς εξαρτήσεις μέσα σε ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον με εγγύηση τη μακρά έντιμη επιχειρηματική ιστορία και εμπειρία των μετόχων και της διοίκησης,

– κερδίζουν σημαντικό χρόνο και χρήμα στις καθημερινές εργασίες τους αξιοποιώντας τις αποκλειστικές σύγχρονες εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας που παρέχει η εταιρία,

– μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους όλα τα προϊόντα προσωπικών και επιχειρηματικών ασφαλίσεων των σημαντικότερων ασφαλιστικών εταιριών της αγοράς και

– υποστηρίζονται και εξυπηρετούνται για τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις με υπηρεσίες συμβουλευτικές, διαχείρισης και υποστήριξη από την πλέον έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα στελεχών της Globalnet.

Η κυρία Καφφετζή ανήγγειλε, τέλος, τη συνέχιση των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών της εταιρείας επισημαίνοντας ότι σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών στην αγορά μας και διαφοροποιημένων αναγκών των καταναλωτών, η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί το σημαντικότερο εξοπλισμό του επαγγελματία διαμεσολαβητή.

Προηγούμενο άρθροΕΙΑΣ-ALBA: Παρακολούθηση μεμονωμένων μαθημάτων του Μάστερ Insurance Risk Management (IRM)
Επόμενο άρθροΔύο Sales Excellence Awards για τη Δ/νση Πωλήσεων της NN Hellas