Σε ψηφιακή ανάπτυξη η D.A.S. Hellas

1451
DAS Hellas logo teliko

Με νέες επιλογές που αξιοποιούν την τεχνολογία και το διαδίκτυο, η D.A.S. Hellas εδραιώνει την παρουσία της στην ψηφιακή εποχή, εφαρμόζοντας με συνέπεια τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με στόχο να διευκολύνει τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους της.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε νέο site  (www.das.gr), που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα του Ομίλου. Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα στοιχεία, και θα αποτελεί βάση αναφοράς για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με την εταιρία, τις δράσεις της, τα προϊόντα και τις καλύψεις που προσφέρουν, ώστε να βρίσκει απαντήσεις μέσα από ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

Ταυτόχρονα η D.A.S. Hellas θέλοντας να αναπτύξει την πρόσβασή της στην κοινωνία και ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό ανοίγοντας ένα παράθυρο επικοινωνίας, εισήλθε στον χώρο των social media και  δημιούργησε  τη δική της σελίδα στο facebook (DAS Hellas Νομική Προστασία). Η σελίδα μέσα από τη συνεχή ανανέωση της ύλης της κερδίζει καθημερινά σημαντικό αριθμό νέων «φίλων».

Παράλληλα εγκαινιάζει νέες δυνατότητες προς όλους τους ασφαλισμένους αναφορικά με τον τρόπο εξόφλησης των ασφαλίστρων τους, μέσα από τη γνωστοποίηση σε κάθε ασφαλισμένο ενός «κωδικού πληρωμής ασφαλίστρων» που είναι μοναδικός και του επιτρέπει την εξόφληση σε όποια τράπεζα και με όποιον τρόπο τον εξυπηρετεί.

Τέλος η εταιρεία έχει συνδέσει τα προϊόντα της με τις ασφαλιστικές εφαρμογές των εταιρειών PK Data και DATAWISE, που χρησιμοποιεί ένας μεγάλος αριθμός ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα έκδοσης και διαχείρισης των συμβολαίων Νομικής Προστασίας.

Για την D.A.S. Hellas, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της αποτελεί έναν διαρκή στόχο», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή Εκδήλωση ΕΑΕΕ: Από τις προθέσεις… στα έργα
Επόμενο άρθροΑσφαλισμένοι και Συνεργάτες βαθμολογούν την Generali